Memphis Depay Galatasaray ile anlaştı mı?

Süper Lig'in köklü takımlarından olan Galatasaray transferler için kolları sıvadı. Hollandalı milli futbolcu Memphis Depay ile sarı-kırmızılı ekibin ilgilendiği söyleniyor. Peki, Memphis Depay Galatasaray ile anlaştı mı?

Memphis Depay Galatasaray ile anlaştı mı?
Memphis Depay Galatasaray ile anlaştı mı?
GİRİŞ 27.07.2024 12:16 GÜNCELLEME 27.07.2024 12:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Memphis Depay Galatasaray ile anlaştı mı sorusu futbolseverlerin gündemine geldi. La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan haber doğrultusunda, Galatasaray, İspanya devi Atletico Madrid ile sözleşmesi biten ve serbest statüde bulunan Memphis Depay ile ilgilendiğini söyledi. 

MEMPHİS DEPAY GALATASARAY İLE ANLAŞTI MI?

La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre, Galatasaray, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile sözleşmesi biten ve serbest statüde bulunan Memphis Depay ile ilgilendiğini söyledi. Konuya dair henüz resmi bir açıklama yoktur. 

INTER İSTİYOR

İtalya Seria A Ligi ekiplerinden Inter'in Hollandalı santrafor Memphis Depay ile ilgilendiğini La Gazetta dello Sport gazetesi belirtti. 30 yaşındaki Hollandalı yıldız futbolcu için Inter'in 5 milyon Euro önerdiği belirtiliyor.

Ancak Inter'in önceliği Genoa'da oynayaa Alber Gudmundsson'un olduğu belirtildi.

MEMPHİS DEPAY HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Memphis Depay Sparta Rotterdam altyapısında futbola başladı. Orada forvet olarak sahaya çıkan Hollandalı yıldız sırasıyla ;

  • PSV

  • Manchester United

  • Lyon

  • Barcelona

  • Atletico Madrid

takımlarda forma giymiştir.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Memphis Depay La Liga 2023-2024 sezonunda 31 maça çıktı. 31 maçta 9 gol ve 2 asist yaptı.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Umarım bunsaçmalığı yapmaz GS. Çok kötü bir oyuncu
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Butun avrupadaki yasli futbolculara takmis bizim kulupler yav bunlara verdiginiz paralari anadoluda ne genc futbolcular yetisir ama yo illaki hans coni olacak dunya devi cok unlu deyip kendi futbolcularimizi donek yapiyoruz hava limanina akin ediyoruz tabi gelen hans kontrolu ele geciriyor sonra vah Anna babam diyor kuluplerimiz e tazminat teblikati
    Cevapla