Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? Mustafa Hekimoğlu biyografisi

Beşiktaş'ta forma giyme şansı olan genç yetenek Mustafa Hekimoğlu hakkında internette araştırmalar yapılıyor. Mustafa Erhan Hekimoğlu, futbol kariyerine genç yaşta başladı ve gösterdiği performansla dikkat çekti. Peki, Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? İşte Mustafa Hekimoğlu biyografisi

Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? Mustafa Hekimoğlu biyografisi
Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? Mustafa Hekimoğlu biyografisi
GİRİŞ 29.07.2024 12:25 GÜNCELLEME 29.07.2024 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Mustafa Hekimoğlu kısa sürede gösterdiği performansla adından sıkça bahsettiriyor. Mustafa Hekimoğlu'nun biyografisi en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki, Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında?

Mustafa Hekimoğlu kimdir, aslen nerelidir?

MUSTAFA HEKİMOĞLU KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Mustafa Erhan Hekimoğlu 22 Nisan 2007'de İstanbul'da hayata gözlerini açtı. 17 yaşında olan Mustafa Hekimoğlu, Türk profesyonel genç futbolcudur. Süper Lig'de köklü kulüplerden birisi olan Beşiktaş'ta Santrafor mevkiinde oynuyor.

Mustafa Hekimoğlu kariyeri

MUSTAFA HEKİMOĞLU KARİYERİ

Mustafa Hekimoğlu futbola, 17 Şubat 2017'de Beşiktaş'ta başladı. Altyapının farklı kategorilerinde futbol oynamasının ar dından 7 Kasım 2022'de Beşiktaş ile profesyonel sözleşmeye imza attı.

Musafa Hekimoğlu, 2 defa Türkiye U-16, 12 kere Türkiye U-16 ve 6 defa Türkiye U17 milli takım formasını 20 kere terletti. Ve 20 maçta 8 kere fileleri havalandırdı.

Caner Kaya, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu 9 yaşında Sarıyer Reşitpaşaspor’da futbol oynarken keşfetii ve Beşiktaş ile imza atmasına neden oldu. 

HAALAND'I ANDIRIYOR

Mustafa Hekimoğlu'nu en iyi tanıyan isimlerden birisi olan Beşiktaş Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, Mustafa'nın olağanüstü yetenekleri olduğunu belirterek, "Doğuştan forvet” diye tanımladığı genç futbolcunun sıradışı yeteneklere sahip olduğunu söylüyor. Mustafa ile ilgili bir anısını anlatan Ekşi, “Bir gün, Şenol Güneş, Necip Uysal ve Cenk Tosun’la sohbet ediyorduk. Onlara Mustafa’yı anlattım. Öyle bir anlatmışım ki Cenk, ‘Hocam, bize Erling Haaland’ı anlatıyorsun' dedi. Ben de, ‘Evet, Türk Haaland geliyor' " açıklamasında bulundu.

MUSTAFA HEKİMOĞLU İÇİN UMUT DOLU SÖZLER

Van Bronckhorst, Mustafa Hekimoğlu için, "Performansından mutluyum. Genç yaşına rağmen beni etkileyen bir oyuncu. Bu tarz oyuncular bana fazla enerji veriyor. Öğrenecek, motivasyonu çok iyi. Antrenmanda ve maçlarda kaliteli oyuncularla oynadıkça daha iyi olacaktır..." dedi.

Necip Uysal ise Mustafa için, "Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve bir de Mustafa Hekimoğlu var. Gerçekten onların seviyesinde, belki onların seviyesini de geçebilecek bir oyuncu. Tabi ki ona bağlı, çalışırsa olur. Yaşına rağmen fiziği inanılmaz iyi, oyun bilgisi de iyi." dedi.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Alphan İnan 1 ay önce Şikayet Et
    Mustafa Erhan Hekimoğlu,Türk Futbolunun medarı iftiharıdır.
    Cevapla
  • Metin Filiz 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuğu şimdiden şimartip havalara sokmayın.Tipki Muhammed Demir gibi kaybolur gider.
    Cevapla