Resmi açıklama geldi! İşte Serdar Dursun'un yeni takımı

Fenerbahçe'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisini eline alan Serdar Dursun'un yeni adresi resmen belli oldu.

GİRİŞ 25.07.2024 19:54 GÜNCELLEME 25.07.2024 22:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Alanyaspor, Fenerbahçe'den ayrılan santrfor Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve santrafor mevkiindeki eksiği Serdar Dursun ile giderdiklerini belirterek, “İnşallah önümüzdeki dönemde başka transferlerimiz de olacak. Serdar Dursun’u anlatmaya gerek yok. Fenerbahçe’de kendini kanıtlamış bir futbolcu. Milli Takımımızda da 10 maçta 7 gol attı. Bu hiç kolay değil. Ailemize katılan Serdar Dursun’a canı gönülden inanan birisiyim. İyi işler başaracağına, takımı sahipleneceğine ve ağabeylik yapacağına inanıyorum” dedi.

"Burada olmaktan mutluyum"

İmza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Serdar Dursun ise “Öncelikle burada olmaktan mutluyum. Başkanımız sağ olsun, her zaman bana güvendiğini ve iyi işler çıkaracağıma inandığını söyledi. Hocamız ve başkanımızla da güzel konuşmalarımız oldu. Ben de bir an önce Corendon Alanyaspor camiasına katılmak istiyordum. Uzun zamandan beri Alanyaspor’u biliyorum ve severek takip ediyordum. Tekrar bu camiada gollerimle çıkış yakalamak istiyorum. İnşallah gollerimle takıma katkı sağlarım. Sahada her an savaşmak ve oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe kariyerinde 74 maça çıkan Serdar Dursun, 22 gol - 11 asistlik bir performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • kamiloğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe büyük takım. Almanya 2. ligden futbolcuyu getir. 1-2 sene oynat. sonra Türkiyede forma garanti. önce süper lig, olmassa 1. lig takımı nasıl olsa alır. Marsiyo Nobre, önce FB, sonra BJK, sonra Kayseri vb. süper lig takımı.
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzonda çok iyi forvet olurdu, bir türlü almadılar. Fener çok yanar bu adama.
    Cevapla
  • Nizam 1 ay önce Şikayet Et
    Serdar Dursun gibi gerçek Fenerbahçeli futbolcuyu sat Cenk Tosunu al bu nasıl yöneticilik Cenk Yosun a verilen paranın yarısına Serdar oynardı ne filimler dönüyor anlamış değilim
    Cevapla
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Millet bu adandan ne istiyor anlamadım. En zor günlerinde Fenerbahçeyi sırtladı. Sonra gelen hocalar arkasında durmasada görev gelene kadar sabretti gelincede görevini yaptı. Öf bile demedi doğru ve düzgün davrandı. Yamuk adam değilya o yüzden bu millete batıyor. Yazık.
    Cevapla
  • Muhittin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adama 1 TL verilmez
    Cevapla
  • Bertan 1 ay önce Şikayet Et
    Çöp diyen çıkmadı adettendir diyim bari Çöp
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Ya sen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle