Kenan Yıldız'dan kötü haber! Allegri kararını verdi

Milli futbolcu Kenan Yıldız, Juventus'un yarın İtalya Kupası son 16 turundaki Salernitana maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Allegri, Kenan Yıldız'a yarın forma şansı vermeyeceğini bildirdi.

Kenan Yıldız'dan kötü haber! Allegri kararını verdi
Kenan Yıldız'dan kötü haber! Allegri kararını verdi
GİRİŞ 03.01.2024 17:16 GÜNCELLEME 03.01.2024 17:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız son haftalarda Serie A'da daha fazla süre almaya başlamıştı.

Frosinone maçında bu sezon ligdeki ilk golünü atan Kenan Yıldız, daha sonra oynanan Roma maçında da 66 dakika sahada kalmıştı.

Öte yandan Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'la ilgili detayı verdi.

Allegri, Juventus'un İtalya Kupası son 16 turunda yarın Salernitana'yı konuk edeceği maçta Kenan Yıldız'ı oynatmayacağını bildirdi.

Allegri, Kenan Yıldız'la ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kenan Yıldız yarın forma giymeyecek. Şimdilik sakin kalmalı ve sıkı çalışmaya devam etmeli. Oynadığınız iki maç, sizin üst düzey bir oyuncu olup olmadığınızı belirlemez. Her gün çok çalışmanız gerekir ve kariyerinizin sonunda yaptıklarınız hatırlanır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakılırsa aklı selim ön planda . Bu iyi bir gelişme...
    Cevapla
  • Anadolu 3 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru konuşmuş. Maalesef türk oyuncular şımarmaya meyilli. Çok çalış demek istemiş Zirveye çıkmak değil zor olan zirvede kalmaktır.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    adamlar futbolu biliyor. bizdeki gibi değil. ili güzel hareket bir iki de gol ativerdi mi sanırsın dünya da ondan iyi futbolcu yok. yere göğe sığdıramıyoruz
    Cevapla
  • Buğra 3 ay önce Şikayet Et
    Dayı doğru söylüyor….
    Cevapla