Üst üste sakatlıklar yaşamıştı! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

Üst üste sakatlıklar yaşamıştı! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Üst üste sakatlıklar yaşamıştı! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
GİRİŞ 30.11.2023 19:59 GÜNCELLEME 30.11.2023 19:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den geçtiğimiz yaz Real Madrid'e transfer olan ancak üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle İspanyol takımında henüz forma giyme şansı bulamayan Arda Güler'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

ARDA GÜLER SAHAYA İNDİ

İspanya'nın Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda dün Napoli'yi 4-2 yenerek liderliği garantileyen Real Madrid'e, bir sevindirici haber de Arda'dan geldi. Sakatlığını atlatmak üzere olan ve iyileşme süreci devam eden genç futbolcunun, takımdan ayrı olarak bireysel saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Haberde Arda Güler'in acelesinin olmadığı vurgulanarak, "Dönüşü için belirlenmiş bir tarih yok ve kulüp doktorları genç incinin uzun zamandır beklenen çıkışını sakin bir şekilde yapmak istiyor." ifadeleri kullanıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Morelli 7 ay önce Şikayet Et
    Madrit ardayi allayacak pullayacak sonra baska takimlara satacak vizeden gecmesi lazim yoksa baska takim yutarmi madrit masrafi cikarma pesinde hakli yanlis yatirim geldi sakat gitti sakat birsey cikmaz bundan
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Futbol yorumcularının alayı külup amigolarından; daha koyu tarafgir yapıdalar. Son derece yalan ve gaddarca konuşuyorlar. Bu adamlar ekranlardan temizlenmedikce futbolda dürüstlük ve kalite olmaz.
    Cevapla
  • Osman45 7 ay önce Şikayet Et
    O çocuk çok efendi mütavazi saygılı yapılan yorumlara bakınca fesatlık var cahil insanlar
    Cevapla
  • ANALİST NECMİ 7 ay önce Şikayet Et
    Daha biz Arda mı Messi mi, esprisi bile yapamadık.....
    Cevapla
  • oflu 7 ay önce Şikayet Et
    ders olsun genclere-cok yazik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle