Selçuk Şahin sürprizi! Yeni adresi şaşırttı

Başakşehir'de yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Selçuk Şahin, ilk teknik direktörlük serüvenine başlıyor. Selçuk Şahin'in yeni takımı için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Selçuk Şahin sürprizi! Yeni adresi şaşırttı
Selçuk Şahin sürprizi! Yeni adresi şaşırttı
GİRİŞ 06.10.2023 10:31 GÜNCELLEME 06.10.2023 17:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcı antrenörlüğünü yapan Selçuk Şahin, teknik direktörlük hedefi sebebiyle Belözoğlu'nun ekibinden ayrılmıştı.

SELÇUK ŞAHİN İÇİN GOSTIVAR İDDİASI

Bir süredir ekibini hazır tutan ve teklif bekleyen Selçuk Şahin için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Skorer'in haberine göre Kuzey Makedonya ekibi Gostivar, Selçuk Şahin'e teklif götürdü.

MİLLİ ARADA AÇIKLANACAK

Yine haberde Selçuk Şahin ile anlaşma sağlandığı ve 42 yaşındaki antrenörün milli arada resmen duyurulacağı kaydedildi.

ALPER POTUK'UN HOCASI OLUYOR

Gostivar'da eski Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk da forma giyiyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • 9.köyün delisi 6 ay önce Şikayet Et
    Önüne gelen hoca oluyor, futbolculuklarında uzatılan mikrofona galip gelinmişse "mutluyuz, heyecanlıyız", kötü sonuçta ise "bu skor bize yakışmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız" diyebilen başka kelime bilmeyenler takım idare edecekler öyle mi? futbolumuz daha çok sürünür...
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    komik valla
    Cevapla