Hakim Ziyech, imza için Paris'te

Chelsea'de forma giyen ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin de kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki Hakim Ziyech, Fransız ekibi PSG ile sözleşme imzalamak için Paris'te bulunuyor.

Hakim Ziyech, imza için Paris'te
Hakim Ziyech, imza için Paris'te
GİRİŞ 31.01.2023 16:21 GÜNCELLEME 31.01.2023 16:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nda sergilediği performansla dikkat çeken, Avrupa takımlarının yanı sıra ligimizden Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Ziyech, Lionel Messi'nin formasını giydiği Paris Saint Germain'e transfer oluyor.

L'Équipe'in haberine göre Chelsea ile PSG arasında görüşmeler sürerken oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek için Fransa'da olduğu belirtildi.

Christophe Galtier

GALTİER İLGİYİ DOĞRULADI

Fransız kulübünün teknik direktörü Christophe Galtier'in de "Hakim Ziyech için girişimlerde bulunduğumuz doğru" sözlerinin ardından gözler İki kulüp arasında yürütülen görüşmeye çevrildi. Anlaşmanın tamamlanması durumunda Hakim Ziyech'in bu akşam takıma katılması bekleniyor. Ziyech, PSG'ye transfer olursa milli takımdan takım arkadaşı Achraf Hakimi ile de birlikte top koşturacak. 

29 yaşındaki Faslı yıldızın Chelsea ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken PSG'nin oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.  

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ziyech bos oyuncu dünya kupasinda izledim bizim yunus akgün kerem cengiz 10 ceker
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yasinda oldumu turkiyeye gelir. son bir vurgun ve tatil icin. turk futbol rezilik icinde hic bir ilerleme yok. alt yapiya önem yok. gidip ulke disinda bol bol boş futbolculari aliyorlar. halbuki turkiyede nekadar degerli genc oyuncular var..
    Cevapla
  • SARI SELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    iş yapmaz.....
    Cevapla
  • bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    devler mi?
    Cevapla