Uğurcan Çakır'ın Premier Lig hayalleri suya düştü

İngiliz ekibi Fulham, Uğurcan Çakır'ın da ismi geçen kaleci pozisyonu için Arsenal'dan Bernd Leno'yu kadrosuna kattı.

Uğurcan Çakır'ın Premier Lig hayalleri suya düştü
Uğurcan Çakır'ın Premier Lig hayalleri suya düştü
GİRİŞ 03.08.2022 09:45 GÜNCELLEME 03.08.2022 10:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Trabzonspor 'un kalesini koruyan Uğurcan Çakır, şampiyonluk sonrası takımdan ayrılma ihtimali en yüksek isimlerden biriydi. İngiliz ekibi Fulham'ın da yakından ilgilendiği ve transferi an meselesi olan Milli eldiveni yıkan haber geldi.

UĞURCAN ÇAKIR'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Premier Lig ekibi Fulham, Arsenal'ın kalecisi Bernd Leno'yu kadrosuna kattığını açıkladı. 30 yaşındaki Alman kaleci için 9.5 milyon euro bonservis ücreti ödenecek. Bu haber sonrası Uğurcan Çakır'ın Premier Lig hayalleri de duya düşmüş oldu.

UZUN SÜRE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Kendisine birçok takımdan teklif gelen Uğurcan Çakır, Trabzonspor'dan ayrılması için buna değecek bir takım olmasını istiyordu. Kısaca çok seçici davranan Uğurcan, gitmiş olmak için gitmek istemediğinden dolayı Fulham, filtreden geçen az sayıda kulüpten biri olmuştu. Ancak İngiliz ekibiyle Trabzonspor'un bonservis konusunda uzlaşamadığı ve transferin bu sebepten gerçekleşmediği aktarıldı.

26 yaşındaki Uğurcan Çakır, şampiyonlukla sona eren geçtiğimiz sezonda 36 lig maçına çıkıp, kalesinde 33 gol görmüş ve 11 maçta da kalesini gole kapatmıştı. Uğurcan bu sezona da gol yemeden başladı. Sivasspor ile oynanan Süper Kupa finalini 4-0 kazanan Karadeniz ekibi, kupayı gol yemeden almış oldu. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Fulham da seçici davrandı demek ki.
    Cevapla
  • Şarkışla 1 yıl önce Şikayet Et
    hayal degil adamlar gercegi gormus turkiyede medya tarafindan sisirildigini gecde olsa anlamislar cok buyuk bir hatadan donmusler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    He he onun yaptığı hatalar yüzünden portekize elendik demiyorsunuzda bırak topu oyuna sokmayı bak bakalım istatistikler uğurcanın kaç tane uzaklaştırdığı top rakibe taça gitmiş birtane varmı olumlu pası dönen toplarda gol olarak döndü zaten
    Cevapla
  • bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı avrupa şamp. izledim, bence çok kötü . misafir in dediği gibi topu oyuna sokmada problemi var. stadı terkmesi fb kalecisine yaptığıda aklımda.
    Cevapla
  • cenkss42 1 yıl önce Şikayet Et
    kovacan elinizde patladı
    Cevapla
  • Görkem 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinamo kiev maçında gördük . Şu büyük çöp kovasına söyleyin topu çizginin içinde değil dışında tutması lazım
    Cevapla
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tuttuğunuz takım oyuncusu değilse kim olursa olsun ağzıyla kuş tutsun rakip taraftara göre iyi değil. Hangi takımdan olursa olsun benim takımım A MİLLİ TAKİMİN birinci kalecisidir. Varmı ötesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle