Abdülkadir: Ev sahibi kiracı bulmuş, bizi çıkaracak!

Gürültü yaptığı gerekçesiyle Yalıncak Konakları sakinlerinin şikayet ettiği Abdülkadir Ömür sessizliğini bozdu.

Abdülkadir: Ev sahibi kiracı bulmuş, bizi çıkaracak!
Abdülkadir: Ev sahibi kiracı bulmuş, bizi çıkaracak!
GİRİŞ 24.03.2019 13:37 GÜNCELLEME 24.03.2019 13:37
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Trabzon'un yerel basınından Karadeniz Gazetesi, 19 Mart tarihli sayısında Abdülkadir Ömür ile ilgili, genç oyuncuyu kaldığı sitedeki komşularının şikayet ettiğini dile getirmişti.

Yaşananlar karşısında uzun süre konuşmayan Abdülkadir Ömür sessizliğini Karadeniz Gazetesi'ne bozdu.

ABDÜLKADİR'DEN İDDİALARA YANIT: "EVDE ÇAY - BİSKÜVİ..."

"Burak Yılmaz ağabey, geçtiğimiz yıl Trabzonspor'a döndüğünde Yalıncak Konakları'nda bir villa kiraladı. Bu evin 1 yıllık kirasını da (aylığı 10 bin 500 TL) peşin ödedi. Burak ağabeyin devre arasında Beşiktaş'a transfer olup İstanbul'a gitmesi üzerine ona, 'Ağabey ben her gün Çarşıbaşı'ndan idmana geliyorum. Yol çok uzun. Antrenmanları kaçırmak istemiyorum. Sen evin parasını peşin ödedin. İznin olursa burada kalayım' dedim. Burak ağabey de bunu kabul etti. Girdiğimde ev bomboştu. Eşyalar aldım. Zaman zaman arkadaşlarım geliyor. Onlarla çay içip, bisküvi yiyoruz. Bunun dışında başka bir şey yapmamız söz konusu değil. Zaten benim aldığım aile terbiyesi komşularımızı rahatsız etmeye engeldir. Sanırım ev sahibi, yeni bir kiracı bulmuş. Bizi çıkarmak istiyor."

YORUMLAR 32
  • Kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz haberde ev sahibi şsadece ve sahibi şikayetçi demiyor.Orada yaşayan sakinler şikayetçi diyor.Ayrıca orada başka futbolcularda oturuyor yanlış bilmiyorsam.Sakinler neden onlardan değil de bundan şikayetçi.Adam başka kiracı bulmuşmuş.Daha yüksek kiraya veremez ki orada fiyatlar genelde o düzeyde.Demek ki olay para değil.Millette on bin kira mı olur diyor Adam yazmış 500 metre havuzlu müstakil.Zorla kimseye verilmedi.Tutmasın arkadaş.Sanki Trabzon da ev yok.Ama denize kıyı ,müstakili500m ,havuzlu olacak dersen parayıda vereceksin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yuhhh, bu nasıl savunma, aylığı 10 bin ne demek
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumcular birşeyler sormuş. Ev benim değil. Ama hak neyse konuşurum. Ev değil birincisi bu saray yavrusu. 500metrakarenin üzerinde müstakil deniz kenarında ve çoğunun yüzme havuzu var. Bir iki sene önce 1.5 milyona satılmış. Şimdi 2 milyonun üzerinde. Eminim bu bina yorumcu arkadaların olsaydı bin tl ye kiraya verirdi. Adil olun hak neyse onu konuşun.
    Cevapla
  • Muşlu ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkadir müthiş bir yetenek bence...
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Çarşıbaşı uzaksa sen gariban değilsin işini ve takımını seviyorsan Trabzon dan bin tl ye lüks bir daire kiralaya bilirdin.Sen aileden değilsin,akraba değilsin.Öyle kiralayan kafasına göre ben kiraladım sen dur diyemez.burak abiden rica ettim falan hikaye.Kanunen gelemezsin.Adam evi Burak a kiralamış. kontratlarda alt kiracıya kiralanamaz yazar.İyi valla ahmet kiralasın ev sahibi gelsin ki mehmet oturuyor binada.Neymiş ahmet bir yıllık kirayı vermişmiş.Sen kiracı değilsin ki orada.Kiracı burak.Adam ses çıkarmaz yine.Ama rahatsızlık oluşturursan adam çıkarır tabi.Yani sen orada hiç bir hak sahibi değilsin.Oturmak istiyorsan ev sahibiyle kontrat yapar evi kiralar oturursun hak sahibi olursun.
    Cevapla
  • Ahmet Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanunen ev sahibi haklı ama Allah katında haklı değil !!! orasını napacaksın Trabzonlu kardeş
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Muşlu kardeş alaka şu ki,ev sahibi Burak la anlaşmış.Burak gitmiş .Abdülkadir gelmiş.Kaç aydır adam bunları hemen tahliye edebileceği halde bir şey dememiş.Ama bunlar orada ne yapıyorsa sakinler şikayetçi olmuş.Adamda çıkarmak istemiş.Bu da diyor başka kiracı bulmuş.Aklınca algı yapıyor.Demek ki Burak la olan kontrat bitmiş.Burak gelmeyecek.Adam ne yapsın başkasına kiraya vermesin mi.çok istiyorsa kendi tutsun çıkmasın oradan.Ama Burak kontrat yapmı.Kontrat bitmiş galiba.Biz oturuyoruz başka kiracıya veremezsin.Yok ya.Sen tut o zaman.
    Cevapla
  • Muşlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka sende uşağım.
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ha birde bunlar deniz kenarında müstakil villa.
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibi ben değilim ama evin fitatı düz hesapla 2 milyon civarı. Ev sahibinin hakkından bana ne dersen böyle adamı kapıya koyarlar.birde paran gider. Ağlar durursun
    Cevapla
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak git..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle