Milan'dan yeşil ışık! Kevin Constant geliyor!

Trabzonspor, Kevin Constant’ın peşine düştü. Bordo mavili kulübün ilk teklifini düşük bulan Milan, 2'nci teklife ise olumlu yaklaştı.

Milan'dan yeşil ışık! Kevin Constant geliyor!
Milan'dan yeşil ışık! Kevin Constant geliyor!
GİRİŞ 30.07.2014 16:56 GÜNCELLEME 30.07.2014 16:56

SOL KANAT OYUNCUSU

Trabzonspor transfer komitesi, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in istekleri doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yapmak için son olarak İtalya’nın AC Milan takımında forma giyen Gineli 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kevin Constant’ı gündemine aldı. Bordo mavili takımın yaptığı ilk teklifi, önerilen bonservis bedelini düşük olduğu gerekçesiyle reddeden İtalyan kulübüne ikinci bir teklif daha yapıldı. Gineli oyuncuyu kadrosuna katmak için önemli bir miktarı gözden çıkaran Trabzonspor'un İtalyan kulübünü ikna edemezse bu kez kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

HALİLHODZİC’İN ZEKİ AŞKI

Teknik direktör Halilhodzic, Avusturya kampının başladığı ilk günden itibaren Zeki Yavru ile özel olarak ilgileniyor. Savunmanın sağında, orta sahada ve sağ açıkta oynayabilen çok yönlü oyuncuyla hemen hemen her antrenmanda konuşan Boşnak çalıştırıcının yeni sezonda Zeki'nin bu yönlerinden faydalanacağı bildirildi.

KÖLN'LE OYNUYORLAR

Trabzonspor, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında yarın Bundesliga ekiplerinden FC Köln ile karşılaşacak. Avusturya’nın Schwartz kasabasında Türkiye saati ile 19.00’da oynanacak olan maçı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da izlemesi bekleniyor.

Lokomotif Taşkent ile oynanan ilk hazırlık maçında sergilenen futbol ve alınan sonuçtan memnun olmayan ve maçın ardından oldukça sert açıklamalar yapan Halilhodzic, Köln karkşılaşmasında tüm oyunculara forma şansı verecek. 

HALİLHODZİC’DEN KALECİLERE TEBRİK

Vahid Halilhodzic, kaleciler Onur Recep Kıvrak, Fatih Öztürk, İbrahim Demir ve Uğurcan Çakır’ın sergilediği performanstan memnun kaldı. Her antrenmanda futbolcularla özel olarak görüşme yapmayı ihmal etmeyen Halilhodzic, kaleci antrenöründen de sürekli olarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 

KAYNAK: DHA