25 milyon euroluk şok transfer isteği!

Vahid Halilhodzic'in Trabzonspor'a transferini düşündüğü 7 oyuncunun maliyeti 25 milyon Euro. Boşnak teknik adamın bu talebi göz korkuttu.

25 milyon euroluk şok transfer isteği!
25 milyon euroluk şok transfer isteği!
GİRİŞ 25.07.2014 09:48 GÜNCELLEME 25.07.2014 09:48

Yeni sezona baştan aşağı makyajlanmış bir kadroyla girecek olan Trabzonspor birçok yabancısıyla yollarını ayırırken, teknik direktör Vahid Halilhodziç yapılacak takviyeler için kolları sıvadı.

Elindeki mevcut isimlere göre değerlendirme yapan Boşnak hoca 3'ü yerli olmak üzere 7 oyuncuyu takıma katmayı düşürken, listedeki isimlerin toplam maliyetinin 25 milyon Euro (75 milyon TL) olması yönetimi şoke etti.

Deneyimli çalıştırıcı "Takım fiziksel açıdan iyi değil. Bu oyuncu grubunu güçlendirmemiz şart. Yeni gelenler maalesef gidişlere de sebep olacak. Kısacası Trabzon'a döndüğümüzde her şeyin biteceğini umuyorum" ifadelerini kullanırken, Halilhodziç'in talepleri için bütçe arayışlarına hız verildi.

Öte yandan bordo-mavililer yeni sezon öncesi takıma 12 milyon TL’lik ödeme yaparak geçmişe dönük alacaklarını sıfırladı. Kampta müjdeli haberi alan futbolcuların yüzü güldü.

KAYNAK: MİLLİYET