Süper Lig'de bir istifa daha!

Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz görevinden istifa etti.

Süper Lig'de bir istifa daha!
Süper Lig'de bir istifa daha!
GİRİŞ 08.10.2019 15:46 GÜNCELLEME 08.10.2019 16:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, futbol takımının durumunun yönetim kurulunca değerlendirildiği belirtilerek, "Teknik direktörümüz Yücel İldiz'in sözleşmesinin tek taraflı fesih edilmesine karar verilmiştir. Sayın İldiz'e kulübümüze yaptığı katkılardan ötürü teşekkür eder, profesyonel hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Yücel İldiz de yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle bugün bir araya gelip, yolları ayırma kararı aldıklarını, gerekli açıklamaları daha sonra yapacağını kaydetti.

Denizlispor, 15 Ekim 2018'de göreve getirilen teknik direktör İldiz yönetiminde Süper Lig'e çıkmış ve bu sezon geride kalan 7 karşılaşmada 8 puan almıştı.

YORUMLAR 9
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı'nın yerine gelir inşallah.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu adamin ahi denizlipsoru turar ve denizlispor pin pisman olur. Tipki bir zamanlar eskisekirspor’un alpay ozal’i harcayipta alpay’in ahi tuttugu eskisehirspur’un simdi ne hallere oldugunu hepimiz goruyoruz.
    Cevapla
  • mami 4 yıl önce Şikayet Et
    pisman olacaksin denizlispor suanda sayin ildizden daha iyimi var. ibrahim üzülmezi getirirsiniz biliyorum ama yücel ildize verdiginiz paranin 3 katina alirsiniz. ibrahim üzülmezde iyi bir teknik teknik adam ama mali acidan sonra aglariz. biraz daha sabirli olmamiz gerekirdi ildiz konusunda
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni hoca gelecekde ne olacak. Senin hedefin ligde kalmak degilmi ? Bence bütün yöneticileri futboldan MEN Edeceksin, sonra 2 sene egitim zorunlulugu getireceksin. diplomasi olmayan Futbol yöneticisi veya baskan olamaz, olmasi gereken bu !
    Cevapla
  • şampiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle düzgün adamı harcarsınız yazıklar olsun size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle