Başkan açıkladı! "Emre F.Bahçe'ye gidecek!"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye gideceğini açıkladı.

Başkan açıkladı! "Emre F.Bahçe'ye gidecek!"
Başkan açıkladı! "Emre F.Bahçe'ye gidecek!"
GİRİŞ 24.05.2019 21:26 GÜNCELLEME 25.05.2019 10:25
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ, Alanyaspor maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun da Fenerbahçe'ye gitmek istediğini bir kez daha dile getirdi

 

 

"Emre Belözoğlu, Başakşehir'in sembolü oldu." diyen Gümüşdağ, "Kendisi ile görüştüm, 1 yıl daha bizimle kalmasını istedim ancak Emre, "bana müsade ederseniz Fenerbahçe ile veda etmek istiyorum" dedi. Ben de izin verdim, Fenerbahçe, Emre'nin yuvası." dedi. 

YORUMLAR 37
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe seneye şampiyonluğa oynayacak. Dalga geçmiyorum. Bir önceki sezon çok sıkıntılı olan büyük takımlar bir sonraki sezon bir önceki sezondan ders çıkararak şampiyonluğa kadar uzanacak bir başarı elde ederler. Galatasaray ve Beşiktaş'ta böyle olmuştu. Fenerbahçe'de neden olmasın? bir de büyük başarıların öyküsü acı çekilerek başlar. Fenerbahçe takım ve taraftar olarak bu sezon hakikaten çok acılar çektiler. Bir diğer konu Aziz Yıldırımdan ötürü Fenerbahçeye olan nefret Ali koç'un gelişiyle sempatiye dönüştü. Önümüzdeki sezon İnşallah Türk futbolu adına güzel şeylerin olmasını temenni ediyorum.
    Cevapla
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük acılar çektiler, buna katılıyorum ama Ali Koç'tan sonra sempati kısmı çok büyük yanlış. Aziz Yıldırım dobraydı, Ali Koç saman altından su yürüten cinsten. Yani şahsen bende hala değişen bir şey yok. İkisi de centilmen değil.
    Cevapla
  • tarafsız.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç la başlayan Fener sempatisi Volkan ın gidişiyle de taçlanacaktı. Maalesef Emre nin gelişi bu tabloyu yine nefrete dönüştürecektir.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çamurluğundan dolayı daha oyuna girmeden tepki alan biri.
    Cevapla
  • Celalettib 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsankovulduğu yere germez..emme Emre gider..
    Cevapla
  • derinbey 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar dengesizsiniz ya Ajax ı görmedinizmi yaş ortalaması 24-25 neler başardılar siz halen eskiler deyip duruyorsunuz ersun yanalda eskiydi aykut ta eskiydi bu kafayla devam edin avrupa sizi bekliyor >Türk futbolu ancak Türkiyede oynanıyor sanıyorsunuz ayıp be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle