Erol Bedir'den iddialı Beşiktaş açıklaması!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Beşiktaş ile karşılaşacakları 24. hafta mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol Bedir'den iddialı Beşiktaş açıklaması!
Erol Bedir'den iddialı Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 26.02.2019 15:03 GÜNCELLEME 26.02.2019 15:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

4 maçlık kritik periyotta Atiker Konyaspor'u geçtiklerini anımsatan Başkan Bedir, "Sırada Beşiktaş maçı ve ardından Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir mücadeleleri geliyor. Bu üç maçtan da alacağımız puan yada puanlar hedefimizi farklı noktaya taşıyacak" diye konuştu.

 

 

Başkan Bedir, "3 maçtan en az 6 puan alırsak üst sıraları hedefleriz. 6 puandan az alırsak daha fazla küme düşmeme hesabı yaparız. Hedefimiz şimdi Beşiktaş maçını kazanmak. Orta vadeli hesabımız 3 haftada en az 6 puan toplamak. Uzun vadeli hesabımızı söylemeye gerek yok o zaman hedefimiz şekillenir" dedi.

"YENİLMEZLİK SERİMİZ 10 MAÇA ÇIKAR"

 

 

Takım olarak yenilgiyi unuttuklarını, kazanmaya alıştıklarını ifade eden Başkan Bedir, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili son olarak, "Yenilmeyecek bir takım değil. Fenerbahçe karşısında 3-0 öne geçtiler, ikinci yarı Beşiktaş diye bir takım yoktu. Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı. Biz takım olarak istediğimiz oyunu sergilediğimiz takdirde yenilmezlik serimizi Beşiktaş karşısında 10'a çıkartırız" dedi.

YORUMLAR 1
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı olarak Kayserispor’a başarılar dilerim inşallah kazanırsınız çünkü bu Beşiktaş’tan hiç bir şey olmaz iyi oyuncular var fakat kötü bir takım Şenol bjk yi bitirdi oyun yok disiplin yok iki pası doğru düzgün veremiyorlar. Korkmayın saldırın ve sahayı dar edin.
    Cevapla