Olay hakemin notu belli oldu!

Olaylı derbide 5 kırmızı kart çıkarıp, 2 kez penaltı düdüğü çalan hakem Ali Palabıyık’a verilen notun 7,9 olduğu öğrenildi.

Olay hakemin notu belli oldu!
Olay hakemin notu belli oldu!
GİRİŞ 25.09.2017 09:55 GÜNCELLEME 25.09.2017 10:02
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın gözlemcisi Hamza Işın’ın raporu doğrultusunda FIFA kokartlı hakemin, Merkez Hakem Kurulu tarafından üç hafta süreyle dinlendirileceği ifade edildi.

Derbinin ikinci yarısında Beşiktaş’ın Alvaro Negredo ile yakaladığı gol pozisyonunda hatalı ofsayt bayrağı kaldıran yardımcı hakem Cem Satman’a ise 7,9 not verildiği belirtildi. Satman’ın 2 hafta kızağa çekilmesi bekleniyor.

YORUMLAR 53
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemi eleştirmekle futbolumuz ilerlemez. Şenol hoca küfür ederse bu iş olmaz. Geçen Sezon Q7 ye gösterilmeyen 3 hakedilen kırmızı kart varken nerdeydiniz? Bırakın bu işleri. Oyuncuları maçlara hazırlarken FUTBOL ve OYUN için hazırlayın. DÜŞMANLIK için değil
    Cevapla
  • karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın on kişi kalıp maç kazandığı da oldu.Hakemin hatalı kararları vardı ama Bjk'nin maça zihnen hazır olmaması yenilmesinde daha büyük bir etkendir bence.Ayrıca Şenol Güneş derbi maçlarda takımı olumlu yönde ateşleyemiyor.Medel tercihi de yanlıştı.
    Cevapla
  • Mustafa Güray gök 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin notu 0 olmalıydı.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemi tayin eden Beşiktaş'lı Demirören'le Beşiktaş'lı Yusuf Namoğlu.Hakem Galatasaraylı. O zaman Fenerbahçe'nin bu işte günahı ne ; ayrıca kazansa da Fenerbahçe'de zarar gördü...
    Cevapla
  • tursun 6 yıl önce Şikayet Et
    7.4 olmaliydi. Nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle