Gaziantepspor - Osmanlıspor: 2-1

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantespor, sahasında Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti.

Gaziantepspor - Osmanlıspor: 2-1
Gaziantepspor - Osmanlıspor: 2-1
GİRİŞ 03.10.2015 17:03 GÜNCELLEME 03.10.2015 20:30

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi.

Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı karşılaşma 2-1 Gaziantepspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 11. dakikada Muhammet Demir'den ve 35. dakikada John Chubuike'den gelirken Osmanlıspor'un tek sayısını 33. dakikada Erdal Kılıçarslan kaydetti.

Osmanlıspor'da Uğur Demirok, 77. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Gaziantepspor'da ise Vranjes 84. dakikada kırmızı kart gördü. İki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 10'a çıkardı, Osmanlıspor ise 11 puanda kaldı. Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantepspor deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Osmanlıspor ise Başakşehir'i ağırlayacak.

GAZİANTEPSPOR 2 - 1 OSMANLISPOR

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Nurettin Çiçek

Gaziantepspor: Karcemarskas, Vranjes, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Mehmet Sedef, Abuda, Erdem Şen, (Dk. 71 Abdülkadir Kayalı), Larsson (Dk. 86 Arokoyo), Chibuike, Putsilla (Dk. 59 Orkan Çınar), Muhammet Demir

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Hakan Aslantaş, Uğur Demirok, Soro, Muhammed Bayır, Erdal Kılıçaslan (Dk. 46 Pinto), Mehmet Güven, Seto, ( Dk. 73 Mehmet Umut Nayir), Torje, Ndiaye, Serdar Deliktaş (Dk. 79 Vrsajevic)

Goller: Dk. 10 Muhammet Demir, Dk. 34 Chibuike (Gaziantepspor), Dk. 33 Erdal Kılıçaslan (Penaltıdan) (Osmanlıspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 83 Vranjes (Gaziantepspor), Dk. 77 Uğur Demirok (Osmanlıspor)

MAÇIN CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ...

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada konuk takımda Erdal Kılıçarslan, ceza sahasına sokulduktan sonra meşin yuvarlağı Torje'ye aktardı. Bu futbolcunun sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

11. dakikada sol kanatta son çizgiye inen Chibuike yerden kalenin önüne doğru sert bir pas gönderdi. Kaleci Ahmet Şahin'i geçen topa altı pas üzerinde dokunan Muhammet Demir, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

16. dakikada Larson'un sağ kanattan ortasında Muhammet Demir kafa vuruşu yaptı ancak top kalenin solundan dışarı çıktı.

33. dakikada Vranjes'in Serdar Deliktaş'a yaptığı müdahale sonrası hakem Mete Kalkavan, penaltı noktasını gösterdi. Yaklaşık 1 dakika sonra topun başına geçen Erdal Kılıçaslan, beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1

35. dakikada Gaziantepspor Chibuike ile yeniden öne geçti. Muhammet Demir'in ceza sahasında kontrol etmeye çalıştığı topa sahip olan Mehmet Güven, meşin yuvarlağı rakibi Chibuike'ye kaptırdı. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda ev sahibi ekip yeniden üstünlüğü yakaladı: 2-1

44. dakikada Elyasa'nın gönderdiği uzun pasta Uğur Demirok, meşin yuvarlağı kalecisi Ahmet Şahin'e bırakmak isterken iki oyuncunun anlaşmazlığından faydalanan Muhammet Demir araya girip topa sahip oldu. Kaleci Ahmet Şahin'i çalımladıktan sonra vuruşunu yapan Demir, kötü bir şutla topu auta gönderdi.

Karşılamanın ilk yarısı Gaziantepspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI

55. dakikada Torje'nin ceza sahası içerisine gönderdiği topa dokunan Elyasa, ters bir vuruşla kendi kalesinde tehlike oluşturdu ancak top az farkla oyun alanının dışına çıktı.

63. dakikada Torje'nin sağ kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortada topla buluşan Soro, penaltı noktası üzerinden meşin yuvarlağı farklı şekilde kalenin üstünden dışarı gönderdi.

77. dakikada şık çalımlarla rakiplerini geçen Orkan Çınar, Uğur Demirok tarafından çekilerek yerde kalınca hakem Mete Kalkavan, kırmızı kart göstererek Uğur'u oyun dışında bıraktı.

Maçın ilk yarısından sarı kartı bulunan Vranjes, 83. dakikada topsuz alanda Ndiaye'ye yaptığı hareket sonucu ikinci sarı kartı ve ardından da kırmızı kart gördü ve her iki takım da sahada 10'ar kişi kaldı.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayan karşılaşmayı Gaziantepspor 2-1 kazandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL