Yeni Malatyaspor'da 'sarı' alarm verildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, kart sınırında oldukça fazla futbolcusunun bulunduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor'da 'sarı' alarm verildi
Yeni Malatyaspor'da 'sarı' alarm verildi
GİRİŞ 18.04.2012 14:58 GÜNCELLEME 18.04.2012 14:58

Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları Ofspor maçı hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenmanlarla sürdürdüklerini aktardı.

Konya Torku Şekerspor maçında Ömer Çuğ'un kırmızı kart gördüğünü hatırlatan Kılıç, sarı kart sınırında olan futbolcu sayısının da kendilerini düşündürdüğünü ifade etti.

Deplasmanda oynayacakları Ofspor maçında çok dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Kılıç, ''Kart sınırında olan futbolcu sayımız oldukça fazla. Erman, Gökhan Sinanoğlu, Aşkın, Hüseyin Bağ, Aslan ve Aytek her an cezalı duruma düşme ihtimali olan futbolcularımız. Ömer Çuğ da Konya takımı ile oynadığımız maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü'' dedi.

Gelecekle ilgili şimdiden plan yapmadıklarını ve ligi en iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

''İvme kazanıp, üst üste 3 maç galip geldiğimiz dönemlerde alt tarafla 11-12 puan gibi bir fark yapmıştık ve o dönemlerde bizim sıkıntımız orada başlamıştı. Hem şehir hem medya herkes ligin bittiğini düşünerek, gelecek adına sorular sorulmaya başlandı.

Ben de, o dönemde ligin henüz bitmediğimiz ifade etmiştim. Maalesef, o süreçte futbolcularımızın da bunlardan çok fazla etkilendiğini gördük ve hiç istemediğimiz maçlar kaybettik. Dolayısıyla ben gelecek adına şu an için hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Biz sadece ve sadece şu an ligi bitirmek, daha fazla maç kazanmak, daha iyi futbol oynamak peşindeyiz.''

KAYNAK: AA