Fener'e Ocak'ta 3 yıldız iddiası

Aykut Kocaman, bayram sonrası yönetime bir liste sunacak Golcü ağırlıklı listede defans oyuncuları da bulunuyor

Fener'e Ocak'ta 3 yıldız iddiası
Fener'e Ocak'ta 3 yıldız iddiası
GİRİŞ 07.11.2011 10:14 GÜNCELLEME 07.11.2011 10:14

Sivas'taki kötü futboldan gözü korkan Aykut Kocaman, kadronun uzun lig maratonunda çok zorlanacağı gerçeğini bir kez daha görürken, transfer için kolları sıvadı. Sarılacivertli hocanın, bayram sonrasında yönetime bir rapor sunarak, transferini düşündüğü isimler için çalışma yapılmasını isteyeceği öğrenildi. Kocaman'ın en az 2, gerekirse 3 bölgeye oyuncu almayı planladığı öğrenildi.

ÖNCELİK FORVETE

Transferde öncelik forvete verilecek. Montpellier'den Olivier Giroud listenin başında. 1.92 boyundaki Fransız kule, bu sezon 11 lig maçında 8 gol attı. Santos'lu Borges ile PSG'li Mevlüt de gözdeler arasında. Kocaman, defansın göbeği ve soluna da takviye planları içinde. Stopere Atletico Paranaense'li Manoel en favori isim. Ziegler'e alternatif olarak ise Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım'ın adı geçiyor.

GİROUD MESAJI VERMİŞTİ

Giroud, Fenerbahçe ile adı gündeme geldiğinde, "Benim için böyle büyük bir takımda oynamak gururdur" demişti. Menajeri Türk olan 25 yaşındaki oyuncunun peşinde İngiliz, İspanyol ve Alman kulüpleri de var.

STOCH DURUMUNA BAKACAK

F.Bahçe'de ocak ayında muhtemelen gidecekler de olacak. Stoch, ayrılma ihtimalini düşünen oyuncuların başında geliyor. Az süre almaktan şikayetçi olan Slovak futbolcunun, bu durumun sürmesi halinde gitmek için izin isteyeceği belirtiliyor.

(fotomaç)