Kevin Grosskreutz Kimdir? www.galatasaray.org'da

Galatasaray'ın yeni transferi Kevin Grosskreutz Kimdir? Kevin Grosskreutz orta saha ile defansta görev yapıyor.

Kevin Grosskreutz Kimdir? www.galatasaray.org'da
Kevin Grosskreutz Kimdir? www.galatasaray.org'da
GİRİŞ 01.09.2015 09:20 GÜNCELLEME 01.09.2015 09:21

Galatasaray'ın yeni transferi Kevin Grosskreutz Kimdir? Sarı Kırmızılılar Borussia Dortmund'dan 27 yaşındaki Alman futbolcuyu transfer etti. Grosskreutz orta saha ile defansta görev yapıyor ve takımında 176 maçta görev yaptı. Bu maçlarda 23 kez fileleri havalandırdı. Kanatta, orta sahada, forvette hatta kalede bile oynayan Kevin Grosskreutz, bir takımın kadrosunda tutmak isteyeceği alternatifi bol bir isim olarak dikkat çekiyor.

Jürgen Kloop’un A takıma kazandırdığı Kevin Grosskreutz, Kagawa ve Götze’nin ardında yedek kulübesinin en önemli hücum silahlarından biriydi. Ancak Klopp onu muhteşem bir sağ beke dönüştürdü. Lukazs Piszczek‘in sakatlık yaşadığı dönem Alman teknik adam tarafından sağ beke alınan Grosskreutz, yaptığı asistlerle bu bölgenin değişilmez isimleri arasına girdi. Kariyeri boyunca hücum bölgesinde oynayan Grosskreutz, 10 numara, sol bek, sağ bek, sağ kanat, sol kanat gibi mevkilerde oynadı.

Kaleye bile geçti

2013 yılında Dortmund ile Hoffenheim arasında oynanan maçta Grosskreutz, bu kez kaleye geçmek zorunda kaldı. Dortmund’un 3 oyuncu değişikliği yapmasının ardından kaleci Weidenfeller’in penaltıya sebebiyet vermesi nedeniyle kırmızı kartla oyundan atılması üzerine kaleye Grosskreutz geçti. Penaltıyı çıkaramadı ancak kendisi için eksik olanı da tamamlamış oldu.

Doğum: 19 Temmuz 1988 (27 yaşında), Dortmund, Almanya
Boy: 1,86 m
Kilo: 72 kg
Mevki: sağ bek, sağ açık, sol açık

Altyapı kariyeri

2006-2007    Rot Weiss Ahlen

Profesyonel kariyeri

Yıllar    Takım    Maç    (Gol)

2006-2009    Rot Weiss Ahlen    95    (23)
2009-    Borussia Dortmund    176    (23)

Milli takım kariyeri

2010     Almanya U-21    1    (1)
2010-     Almanya    5    (0)

MEDYA365.COM

Galatasaray'ın yeni transferi siteyi çökertti!

Galatasaray transferin son günü Dortmund'tan Grosskreutz'la anlaşmaya vardı. Haberi alan taraftarlar Galatasaray'ın resmi sitesini çökertti.

Transferin döneminin sonu olmasına rağmen transferde sessiz kalan Galatasaray, taraftarını bir hayli kızdırmıştı.

Gün içinde Bundesliga devi Borussia Dortmund'un sağ kanadında görev alan Kevin Grosskreutz ile anlaşmaya varan Galatasaray'da taraftar haberi aldı ve direkt www.Galatasaray.org resmi sitesine hücum etti.

Transferin detaylarıyla ilgili bilgi almak isteyen taraftarlar siteye bir anda yüklenince Galatasaray'ın resmi adresi yoğunluğa dayanamayarak çöktü.