Rizesporlu isimden F.Bahçe açıklaması

Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu Orhan Ovacıklı, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında konuştu.

Rizesporlu isimden F.Bahçe açıklaması
Rizesporlu isimden F.Bahçe açıklaması
GİRİŞ 06.04.2015 14:11 GÜNCELLEME 06.04.2015 14:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rizesporlu defans oyuncusu Orhan Ovacıklı, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 5-1 yenildikleri maçın ardından Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıdan dolayı sarı-lacivertli camiaya "geçmiş olsun" mesajı iletti.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılan saldırının spor camiasını tedirgin ettiğini belirten Ovacıklı, "Duyunca çok korktuk, üzüldük. Çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Sevindirici olan kimseye bir şey olmaması, şoförün de durumunun iyi olması. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Otobüsün sürücüsüne direkt yapılmış bir saldırı var. Otobüs durdurulamasa çok daha kötü olaylar olabilirdi" diye konuştu.

Fenerbahçe camiasının liglerin ertelenmesi yönünde düşünceleri olduğuna değinen Ovacıklı, "Liglerin ertelenip ertelenmemesi bizim değerlendirebileceğimiz bir olay değil. Fenerbahçe'nin kupa ve lig maçları ertelenmiş. Şimdilik böyle karar verilmiş. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Orhan Ovacıklı, hafta sonu İstanbul Başakşehir'le deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, hedeflerinin İstanbul'dan galibiyetle dönüp ligde rahat konuma gelmek olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    orhan sen önce rizespora yapman gereken hizmeti layıkıyla yerine getir , oynadığın Rizesporun her maçında takımı rezil rüsvay ettin , önce kendi görevini düzgün yap ondan sonra , başka takım hakkında yorum yap, yüzsüz insan
    Cevapla
  • sadık 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Onlar sadece kılıf. Tüm dertleri FB hazımsızlığı. Kaza olsaydi timsah gözyaşı dökecek kadar insanlığını kaybetmiş fanatik FB düşmanları bunlar.
    Cevapla
  • cihan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sağ duyulu mesaj.sow hakkında yapılan fanatikçe yorumlara baktım anlaşılan sorun emre ,volkan değil o işin kılıfı...ülkede fenerbahçe düşmanı klinik vakalar var.takımı komple melekle doldursan, bu fanatikler fenerbahçe forması giyen herkezi şeytan diye yaftalayıp karanlık ruhlarını setretmeye çalışırlar...rizeli sporcuyu örnek almaları lazım.
    Cevapla