Volkan'dan Fatih Terim'e cevap!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Kosova maçı sonrası yaptığı açıklamalar sonrası Volkan Demirel, tecrübeli hocaya cevap verdi.

Volkan'dan Fatih Terim'e cevap!
Volkan'dan Fatih Terim'e cevap!
GİRİŞ 14.11.2016 09:54 GÜNCELLEME 14.11.2016 09:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Euro 2016 sonrası A Milli Takım’a tekrar alınan Arda Turan, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz’ın ardından Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, sitemkar açıklamalarda bulunmuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Kosova maçı sonrası yaptığı açıklamalar, Volkan’ı rahatlattı. Tecrübeli file bekçisi bununla ilgili olarak, “Her zaman söylediğimi tekrarlıyorum. Ben milli arzularla yanan bir oyuncuyum. Hocamın da dediği gibi uzun yıllar Ay-Yıldızlı formaya hizmet ettim. Çağrıldığım anda koşa koşa gidip, hizmetimi sürdürürüm” dedi.

Derbi maçına da değinen tecrübeli kaptan, “Arkadaşlarımızla birlikte pazar günü Galatasaray maçını kazanıp, önümüzdeki engelleri bir bir aşmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 15
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Volkan alınır veya alınmaz bu teknik heyetin kararı? Bir BJK li olarak vicdanlarda da bir karar olması lazım. Arda,Burak gibi oyuncular affedildi ise neden Volkan'a af yok. Ya kapıyı kapat kimseyi alma ya da kapıyı açıyorsan herkes gelsin. Mevlana gibi hoşgörülü davranmalı milli takım teknik ekibi bu doğrudur. Volkan da milli takıma dönerse o zaman lafları değil, ayaklarınızı konuşturun. Bu aziz millet başarıyı sonuna kadar hakediyor.
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Karakter önemli.
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    karekter milli maçlarda para kavgası yapmak mı ?
    Cevapla
  • Abdulmetin 7 yıl önce Şikayet Et
    Küfür konusunda haklısın . Paki yaptığın onca çirkeflikler? Ben zaten yeterince sinirliyim, tv de kaşları çatmış dayılık yapan milletini sinirini bozan birini görmek istemiyorum
    Cevapla
  • ilahi komedya 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman tv izleme
    Cevapla
  • hsy 7 yıl önce Şikayet Et
    Memleket o kadar bela musibet ile cebelleşiyor işi gücü bıraktık başka bir işimiz yokmuş gibi aylardır terim ve ekibini manşet yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok 3 4 kaleci var zaten bunun üstünde . karakterde sıfır kalsın fenerde oyalansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle