FB, M.Gladbach maçı öncesi sıkıntılı

Alex depreminin yanı sıra Yobo ve Meireles'in sakatlıkları, Krasiç ile Kuyt'ın hazır olmayışı, Volkan'ın gribe yakalanması Mönchengladbach maçı öncesi Aykut Kocaman'ı sıkıntıya soktu.

FB, M.Gladbach maçı öncesi sıkıntılı
FB, M.Gladbach maçı öncesi sıkıntılı
GİRİŞ 03.10.2012 08:07 GÜNCELLEME 03.10.2012 08:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa yenilgisiyle lig yarışında ağır bir yara alan, ardından Kaptan Alex'in kadro dışı bırakılması ve sözleşmesinin feshedilmesiyle adeta şoka giren Fenerbahçe, Almanya yolunda. Sarı-Lacivertliler, Mönchengladbach ile yarın oynayacakları Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçı için bugün saat 13:00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Düsseldorf'a uçacak, buradan da M.Gladbach'a geçecek. Gruptaki sıralama için büyük önem taşıyan bu önemli maç öncesi yaşananlar, teknik direktör Aykut Kocaman'ı kara kara düşündürüyor.


Meireles ve Yobo belirsiz
Ligde Kasımpaşa karşısında oynanan kötü futbol ve alınan yenilgi, hemen ardından Kaptan Alex'in sözleşmesinin feshedilmesinin yarattığı depremin yanı sıra, sakatlık ve hastalıklar, Aykut Kocaman'ı büyük sıkıntıya soktu. Kasımpaşa maçında sakatlanan Raul Meireles ile Yobo yetiştirilmeye çalışılıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Kuyt ve Krasiç'in tam anlamıyla hazır olmaması Kocaman'ın bir başka sıkıntısı. Tüm bu dertlerin yanı sıra gribe yakalanan kaleci Volkan'ın hastalığını atlatamaması, tecrübeli hocayı düşündürüyor. Fenerbahçe teknik direktörü, bu yüzden, çok büyük öneme sahip bu maçta sahaya süreceği 11'i belirlemekte bir hayli zorlanıyor.

(fanatik)

 

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    hadeee haddeeee bahane aramasınlar?....aykutun sistemi(?) takımı sahada?.... .....alexide gönderdiler artık hiç bir bahene kalmadı şimdi takımı oynatsın görelim bakalım?...takım yine mağlup olacak ,bu sefer alex yok bakalım kime ve neye bahane bulacak!
    Cevapla