Şenol Güneş'in rekorunu tarihe gömdü!

Tam 1198 dakikadır gol yemeyen Kütahyaspor kalecisi Ahmet Ölçen, Şenol Güneş'e ait olan gol yememe rekorunu kırdı.

Şenol Güneş'in rekorunu tarihe gömdü!
Şenol Güneş'in rekorunu tarihe gömdü!
GİRİŞ 24.02.2015 14:51 GÜNCELLEME 24.02.2015 14:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grup'ta mücadele eden Kütahyaspor'un kalecisi Ahmet Ölçen, bu sezon toplam 13 maçta üst  üste ve toplamda da bin 198 dakika gol yemeyerek, 37 yıl önce Trabzonspor'un kalesinde 12 hafta toplam bin 112 dakika gol görmeyen Şenol Güneş'i akıllara getirdi. 

BAL'IN ŞENOL GÜNEŞ'İ

Takım arkadaşları ve diğer amatör küme gruplarındaki futbolcular tarafından "BAL"ın Şenol Güneş"i olarak adlandırılmaya başlayan Ölçen, yaptığı açıklamada, iki yıldır kariyerine Kütahyaspor'da devam ettiğini söyledi. 

Futbola 10 yaşında başladığını ve 2002-2003 sezonunda da profesyonelliğe geçiş yaptığını belirten Ölçen, "Bununla birlikte 10 yıl farklı kulüplerde profesyonellik hayatıma devam ettim. İki yıldır da Kütahyaspor'da devam ediyorum" dedi.

Ölçen, bu sezon lige başlarken takımın başarısının yanı sıra kendi performansını da en üst seviyeye taşımayı düşündüğünü dile getirdi. 

17 HAFTADA 2 GOL

Ligin başında teknik direktörle de gerekli çalışmaları yaptıktan sonra hem kendisi hem de takımı için başarılı bir sezon geçirmeye başladıklarını belirten Ölçen, şöyle konuştu: 

"Bu sezon, 17 haftada kalemizde sadece 2 gol gördük. Sezonun 4.  haftasından itibaren ise bin 198 dakika kalemizde hiç gol görmedik. Tabii bu  başarıda benim kadar defans ve diğer takım arkadaşlarımın da katkısı büyük. Bizim  bu başarımız yılların deneyimi Şenol hocamızın başarısıyla kıyaslanamaz. Tabii ki  o üst liglerde oynayan, üst düzey ve milli bir kaleciydi. Şu anda Bursaspor'da  teknik direktörlük hayatına devam ediyor. Şenol Güneş hocam bir idol, bir efsane.  Türkiye'deki çoğu kalecinin hedefi ve idolü. Benim bu başarımın da onun  başarısının yanında anılması beni mutlu etti. Tabii burada benim çocuklarıma  anlatacağım ve kulüp tarihine geçecek bir başarı yakaladım. Bu başarımız, 13  yıldır bir üst lige çıkma özlemi yaşayan Kütahyaspor'umuza, şampiyonluk yaşatarak  taçlandırmak istiyoruz." 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • hayratlı 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anladım türk futbolu neden bu kadar ilerladi
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Araştırın. Mahalle takımlarından da bu rekoru kıranlar vardır.
    Cevapla
  • Timsah Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce birinci lig de bir oynasin sonra konusuruz
    Cevapla
  • bu ne şimdi ya 9 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneşin rekorunu ametör ligdemi kırdıki..böyle bi kıyaslama yapıyosunuz..ne saçmalık bu
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    asla saçmalık deyil ister amatör olsun ister süper lig adam şenolun rekorunu kırmış sonuçta futbol bunu amatörlerde başarmakta çok önemli
    Cevapla