Fatih Terim'i çıldırtan olay / VİDEO

Mersin İdman Yurdu maçı sonrasın basın toplantısında gelişen bir olay teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı.

Fatih Terim'i çıldırtan olay / VİDEO
Fatih Terim'i çıldırtan olay / VİDEO
GİRİŞ 11.11.2012 22:40 GÜNCELLEME 12.11.2012 12:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, pozisyon vermeden gol yiyen ender takımlardan bir tanesi olduklarını kaydederek, "Korner pozisyon olmadığına göre yüzde 100 o ana kadar tek pozisyon vermeden 1-1 duruma geldik. Oynayan, pozisyon bulan, direklerden topu dönen, pozisyon üstüne pozisyonu olan deplasmanda biziz ama maalesef rakibin hiçbir tehlikesini taşımadan gol yememiz, 2 puan kaybına sebep oldu. Açıkçası çarşamba sonrası kolay değil ama buna rağmen oyunun kontrolü bizdeydi.İstediğimiz gibi oyunu yönlendirdik. Golü de bulduk. Bundan sonra pozisyon vermeden gol yedik. Mersin'e başarılar diliyorum. Böyle iyi oynadığımız bir maçın puan kaybının olmaması gerektiğini antrenmanlarımıza koymamız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü kaybettiğimiz puanlar aşağı yukarı böyle. Muslere'ya kaç tane top geldi açıkçası onu da bilmiyorum özellikle ilk yarıda. Bu tip puanlar kaybedilmemeli, bu tip goller yenilmemelidir” açıklamasında bulundu.

Maç değerlendirmesinin ardından basın mensupların soruları alan Fatih Terim, dışarıdan gelip gazeteci olmayan birinin soru sormasına tepki gösterdi. Terim, basın mensuplarına dönerek, “Biz size kendimizi teslim ediyoruz siz bize basın olmayan birine soru sorduruyorsunuz. Böyle bir şey nasıl olabilir ya. Yoldan geçen biri gelip bana soru mu soracak? Böyle olursa bir daha basın toplantısına da gelmem. Böyle bir şey var mı? Bu nasıl bir rezillik. Ancak bunu çekin siz. Onu çekmeyin bunu çekin. Böyle bir şey görünmüş mü ya" şeklinde sitem etti. Bu olayın ardından, Galatasaraylı futbolcular toplantıya gelmedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Yusuf Ziya 11 yıl önce Şikayet Et
    dikkatsizlik mi?. terim'in el hareketini niye kimse konuşmuyor..''onu çekmeyin bunu çekin'' derken neyi kastettiği ve eli ile neyi işaret ettiği yeterince açık değil mi?bunun bi cezası olmayacak mı????
    Cevapla
  • Köksal Çakmak 11 yıl önce Şikayet Et
    gözler görmez, kulaklar duymaz olmuş. terim'in "onu çekmeyin, bunu çekin" dediğinde neresini işaret ettiğini kimse görmüyor mu? ne kastettiği anlaşılmıyormu? bjk bu hareketten dolayı futbolcusunu (nouma) göndermedi mi?terimin ve g.sarayın medyadaki gücü inanılmazmış bunu anladım ben.şu hareketi yapan başka birisi olsaydı vay haline...
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    2 + 2 = 4-3-3 eder. (bilimsel elestiri). musaade ederseniz bir elestiride bulunmak isterim sn. terim. 8.5 milyona amrabat aliniyorsa, 5 milyona burak alinmaz. eger 4-4-2 oynamak icin burak aliniyorsa, amrabata bu kadar para verilmez. aslinda riera'dan sol bek yapmak ve amrabati sag'da oynatmak, ancak 4-4-2 israrinin verdigi bir olumsuzluktur. bu oyuncu kadrosu 4-3-3 oynar. sol bek hakan, orta uclunun solunda riera, ileri uclude ise amrabat oynar. emre riera'ya alternatif olur. melo ise orta uclunun ortasinda selcuk'a alternatif olur. ileri uclunun ortasinda elmander, saginda umut oynar. defans ile de bu kadar oynanmaz. eboue, semih, dany, hakan. bu kadar basit. not= yonetim icindeki iki baslilik dogru degildir ve ben liselileri elestirecek on'larca sey bulabilirim. ancak liselilerin 'futbol bilgisini' sorgulamam. cunku futbolu cok iyi biliyorlar. saygilar
    Cevapla
  • sami tümer 11 yıl önce Şikayet Et
    basın mı taraftar mı?. basın toplantısı ayrı taraftarlarla buluşma ayrı bunu ayırt edin.
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    bu maç ın berabere biteceği sezon başında kararlaştırılmış sanki!. ben böyle düşünüyorum arkadaşlarımla beraber maçı seyrettim maçın 3. dakikasında bu maç berbere dedim. çünkü gs nin maç almak için bir niyeti yoktu!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle