Ali Koç'tan Galatasaray çıkışı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Koç Grubu'na bağlı catering şirketinin sözleşmesini feshetmesi ile ilgili konuştu.

Ali Koç'tan Galatasaray çıkışı
Ali Koç'tan Galatasaray çıkışı
GİRİŞ 31.10.2019 21:54 GÜNCELLEME 31.10.2019 21:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile son dönemdeki gerginlik ve sarı-kırmızılıların Fatih Terim'in talebi üzerine TT Stadı'nın Koç Grubu'na bağlı catering şirketinin sözleşmesini feshetmesiyle ilgili konuştu.

 

 

beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın "Galatasaray, Koç Grubu'nun catering şirketi ile sözleşmesini sonlandırmış" sözleri üzerine Ali Koç, "Fesih mi edilmiş? Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak buradayım, Galatasaray'ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe'yi ilgilendirmez. O benim ilgilendiğim bir iş değil." cevabını verdi.
undefined

"G.SARAY İLE İLİŞKİMİZ 3 TEMMUZ'DA DARBE YEDİ"

 

 

Galatasaray ile sorun yaşadıklarını kabul eden başkan, "Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi. Ezeli rakip, ebedi dost ama ebedi dost kavramı 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yedi. Bir nebze, yeni sayfa açmak için, bardağı yarı dolu görmek için hala yaklaşımımı var" dedi.

YORUMLAR 11
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    3 temmuz un benzerini GS a yasatmaliyizki bilsinler Fenerlilerin neler yasadigini. Ancak GS Kulübü böyle bir durumdan cikamaz, bunu dünyada tek fener basardi.
    Cevapla
  • Esat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav sen kimsin kim galatasarayla imparatirla ugrasmak senin ne haddine be........
    Cevapla
  • cemil şimşek 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraya sataşmanı anlarım da fatih terimle ne işin var fazla küçülme
    Cevapla
  • Alanyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Galatasaraylı yönetici senin Galatasaray’a saldırıp kafaya taktığın kadar Fener’e saldırıp kafaya takmıyor. Bu kadar ezik olma sağlığına yazık Gezici Ali.
    Cevapla
  • mehmet karaefe 4 yıl önce Şikayet Et
    yanindayiz baskanim. Fetö ile mücadeleye devam...
    Cevapla
  • lütfen 4 yıl önce Şikayet Et
    binlerce bedava zaman alıp dağıtan bunlardi kardeşim Erdoğan'a karşı fenerin başında sempati kazanmaya çalışıyor kanmayın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle