Ahmet Çakar: Terim kaçma planları yapıyor

Ahmet Çakar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar: Terim kaçma planları yapıyor
Ahmet Çakar: Terim kaçma planları yapıyor
GİRİŞ 27.10.2019 23:24 GÜNCELLEME 27.10.2019 23:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in açıklamaları gündeme oturdu.

Dev derbiyi ve Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendiren Ahmet Çakar ise, "Benim adım Ahmet Çakar ise Fatih Terim şu anda Galatasaray'dan kaçma planları yapıyor. Bir teknik adam, bir yemek yerinin sözleşmesi için bir kulübü 500 bin euro tazminatın altına sokuyorsa bu artık dengenin kaybedilmesi demektir. Bu zihniyet olduktan sonra zaten Fatih Terim artık zor toparlanır. Birisi çıksın Falcao'nun twitter hesabından reklamını yaptığı araba distribütörünün, Fatih Terim'in statta protesto ettiği Ali Koç'a ait olduğunu söylesin" dedi.

Radamel Falcao'yu da değerlendiren Çakar, "Radamel Falcao bu saatten sonra bir enkazdır. Denizli'ye Gençler'e gol atması önemli değil, bu maçlarda oynayacak, bu maçlarda gol atacak. Bu kadronun sorumlusu Fatih Terim, bu en kazında da sorumlusu Fatih Terim! Kral artık çıplak" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 15
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hoca çok doğru konuştun tebrik ederim
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'dan haram yollarla elde edilen 2018/2019 sezon şampiyonluğunun açısı çıkıyor. Diğerlerine gelirsek o diğer konular Galatasaray camiasını ilgilendirir. Falkao ve Fatih Terim gibi konular.
    Cevapla
  • ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    terimi sevmem ama senide sevmem.
    Cevapla
  • Nerede 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın suçu yok. Bunu buraya oturtup program yaptıran da. Türkiye nin hali işte. Efendimiz işi ehline verin demiş. Bizim memlekette kim en çok gevezelik kim milleti birbirine kışkırtıyor kim belden aşağı konuşuyor o hep en önde. Malesef
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Galatasaray sonuna kadar fatih terim
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    al da turşusunu kur...size Denizli spor yetti..tebbetiniz şaştı be..hala iflah olmadı ...cin con.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle