Galatasaray Başkent'te kayıp!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray Başkent'te kayıp!
Galatasaray Başkent'te kayıp!
GİRİŞ 05.10.2019 21:58 GÜNCELLEME 05.10.2019 22:26
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

 

 

Luyindama, Falcao, Lemina ve Seri gibi oyuncularını sakatlık ve hastalık nedeniyle kullanamayan Galatasaray, karşılaşma boyunca etkisiz bir görüntü çizdi ve pozisyon üretmekte zorlandı. Sarı-kırmızılılar karşılaşma boyunca 3 isabetli şut bulurken, ağları sarsamadı.

Öte yandan Gençlerbirliği'nde Ahmet Oğuz, 86. dakikada 2. sarı kartı ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından üst üste 3. beraberliğini alan Galatasaray puanını 10 yaparken, son 4 maçta 3. beraberliğini alan Gençlerbirliği 3 puana yükseldi.

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk edecek, Gençlerbirliği ise deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak.

Gençlerbirliği: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Eryaman

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

Gençlerbirliği: Ertaç Özbir, Ahmet Oğuz, Flavio, Toure, Polomat, Fabricio (Dk. 11 Berat Ayberk Özdemir), Rahmetulleh Berişbek (Dk. 78 Stancu), Candeias, Sessegnon, Ayite (Dk. 87 Sefa Yılmaz), Sio

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Nzonzi, Selçuk İnan (Dk. 66 Adem Büyük), Feghouli (Dk. 52 Jimmy Durmaz), Belhanda, Babel, Andone (Dk. 85 Emre Mor)

Kırmızı kart: Dk. 86 Ahmet Oğuz (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 9 Donk, Dk. 29 Mariano, Dk. 81 Jimmy Durmaz, Dk. 90+1 Belhanda (Galatasaray), Dk. 51 Flavio, Dk. 56 Polomat, Dk. 71 Sio, Dk. 81 Toure, Dk. 90+6 Berat Ayberk Özdemir (Gençlerbirliği)

YORUMLAR 73
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca GS sin sen her maç kalaye iki şut veya üç şutun var.Hali saha maçlarında bile bu tablo yok be
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem daha ne yapsın gb 10 bıraktı size kırmızı vermedi gb penaltısını vermedi beceriksizlik yapıp gol atamıyorsun suç sizin gs
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem bakmış gs gol atacağı yok atmış gb oyuncuyu üstüne düşeni yine yapmış 10 kişi kalan gb gol atamıyorsan hakem daha ne yapsin sizin için özel olarak hollanda dan hemen getirildi
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmazlar
    Cevapla
  • Yabancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıların oynadığı bir Galatasaray bana tat heyecan vermiyor yabancı takım gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle