G.Saray'dan hakem tepkisi! 'Hep aleyhimize...'

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Mariano, Konyaspor maçı sonrasında hakemlere tepki gösterdi.

G.Saray'dan hakem tepkisi! 'Hep aleyhimize...'
G.Saray'dan hakem tepkisi! 'Hep aleyhimize...'
GİRİŞ 29.04.2019 22:28 GÜNCELLEME 29.04.2019 22:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Mariano hakem kararlarını eleştirdi.

Diagne'nin penaltı pozisyonu öncesinde ofsayt olmadığını söyleyen Mariano, "Alanyaspor'a ve Josef Sural'ın ailesine baş sağlığı diliyorum. Pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Hakem konuşmak istemiyorum ama Diagne'nin pozisyonunda ofsayt yoktu. VAR'a gidip bakabilirdi. Yine her şey bizim elimizde. Kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"UMARIM ALEYHİMİZE HATALAR AZALIR"

Hakem hatalarının gelecek haftalarda azalmasını umduğunu söyleyen Brezilyalı, "Buraya gelirken lider olmaya düşünüyorduk. Oynadık, mücadele ettik ama aleyhimize hataların azalması lazım. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum, kritik haftalara girdik. Umarım bundan sonra aleyhimize olan hatalar minimuma iner." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 25
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    La oğlum, eğer sistem ofsayt olduğunu belirlediyse ozaman hakeme iletilir ve maç devam eder. Gidip neyine baksın artık, çizgilerin hangi renk olduğunu görmek için mi. Görüntü bile verildi, ne yapmaya çalışıyorsunuz.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Lyundama'ya, Taklacı Diagne, Nagotomo'ya sarı kart göstermemiş. VAR, olan ofsaytı gördü diye ağlanır mı? Ayıp ediyorsunuz. Ama biz biliyoruz, dert Konya maçı değil, asıl öbür maçlar için avantaj sağlamak. Hele Terim, kendi imajına ve karakterine ihanet ediyor. Asıl buna ağlamak lazım.
    Cevapla
  • Cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun tipinde hayıryok zaten cimbomu hep puan kayıp etiriyor yıllardır
    Cevapla
  • kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    korkakların gs de işiyok defolut gitsinler böyle maçlar kacırılmaz
    Cevapla
  • polats 4 yıl önce Şikayet Et
    lyundama nın yatabereye attı dirseği konyasporlu diagne ye attığı yumruğu feoghouli nin fofananın baldırına basısını VAR a bile gitmedi en az 2 kırmız kart vardı bunları gözden kaçırıyor sesiniz bile çıkmıyor en kötüi htimal 1 kırmızı 1 sarı olurdu dikkatle izleyin bu pozisyonları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle