Galatasaray 10 milyon Euro kar etti!

Son 3 sene takım bütçesi 65 milyon Euro olan Galatasaray, maaş yükünü 10 milyon Euro azalttı.

Galatasaray 10 milyon Euro kar etti!
Galatasaray 10 milyon Euro kar etti!
GİRİŞ 07.09.2018 09:58 GÜNCELLEME 07.09.2018 17:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muğdat, Onyekuru, Emre Akbaba, Badou Ndiaye ve Ömer Bayram'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar Nagatomo, Donk ve Rodrigues'in de sözleşmelerini yeniledi.

13 oyuncu (Gomis, Denayer, Carole, Cavanda, Latovlevici, Carrasso, Tolga Ciğerci, Hakan Balta, Yasin, Koray, Eray, Endogan, Umut Gündoğan) ile yolları ayrılan Galatasaray'da gidenlerin ve gelenlerin maaşları kıyaslandığında yaklaşık 10 milyon Euro kulübün kasasında kaldı.

Altyapı dışından 21 oyuncusuna 42 milyon Euro garanti ücret ödeyecek Galatasaray'da bu rakamdan yüzde 10-15 kadar maç başı ücretler ile elde edilen prim masrafı ortaya çıkacak. Vergiler de dikkate alındığında 55 milyon Euro'ya 2018-19 sezonunda mücadele eden Galatasaray kuruldu.

YORUMLAR 5
  • 15. sıra 5 yıl önce Şikayet Et
    15. sıradakine bak. rezillik. hiç oynamadan trilyonları alıyor ve yüzü kızarmıyor. yazıklar olsun. işte bu yüzden yabancı futbolcu sayısı serbest olmalı, olmalı ki 15. sıradakiler kulüplerle saçma sapan sözleşmeler yapamasınlar.
    Cevapla
  • süre almak 5 yıl önce Şikayet Et
    eren yokları oynarken muğdat süre alamıyor. haksızlık.
    Cevapla
  • antep 5 yıl önce Şikayet Et
    en az alan muğdat neden diğerleri euro da muğdat tl bu haksızlıktır. kuru sabitleyin tl cinsinden verin ücretleri bu ne ya
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    golcü almamakla şampiyonlar ligi galibiyet primlerinden olmak kar mı yazacak zararmı görecez bakalım hangi mantalite doğru..yabancılar safmı ki az bütçeli bile olsa kadroyu tam manası ile revize ediyorlar..tarık çamdal gibilerine para verileceğine kasımpaşanın aldığı golcüye bak adam 1.400 e adam takır takır atıyor tarık yatıyor aynı parayı alıyor
    Cevapla
  • cim bom bom 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeş .
    Cevapla