Galatasaray farka koştu, avantajı kaptı!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor'u 3-0 yendi.

GİRİŞ 26.12.2017 22:23 GÜNCELLEME 27.12.2017 09:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Bucaspor'u 3-0 mağlup ve tur için kapıyı sonuna kadar araladı. Galatasaray'a avantajı getiren goller Selçuk İnan ve Sinan Gümüş'ten (2) geldi.

Maçın rövanşı 16 Ocak Salı günü İzmir'de oynanacak.

Galatasaray: 3 - Bucaspor: 0

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Ali Şansalan, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Galatasaray: Eray İşcan, Tarık Çamdal (Dk. 78 Linnes) Ahmet Çalık, Koray Günter, Latovlevici, Donk, Sinan Gümüş (Dk. 90+2 Recep Gül), Selçuk İnan (Dk. 86 Gökay Güney), Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok

Bucaspor: Hüseyin Koç, Ömer Kanberoğlu, Veli Kızılkaya, Emre Özkan, Abdullah Balıkuv, Emre Toraman, Uğurcan Yazğılı, Saruhan Fındıkcı, Kerem Atakan Kesgin (Dk. 70 Onur Alkan), İbrahim Şirin (Dk. 88 Burak Aydın) İlyas Çakmak (Dk. 82 Alpay Aldemir)

Goller: Dk. 14 Selçuk İnan, Dk. 41 ve Dk. 43 Sinan Gümüş (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 21 Tarık Çamdal (Galatasaray), Dk. 33 Emre Özkan, Dk. 65 Emre Toraman (Bucaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

14. dakikada Galatasaray öne geçti. Yasin Öztekin'in şık pasıyla savunmanın arkasına sarkan Selçuk İnan, ceza sahası sol çaprazından düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

41. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Bucaspor'da Veli Kızılkaya'nın kaptırdığı topta soldan ceza sahasına giren Eren Derdiyok, topu arka direkte uygun durumda bulunan Sinan Gümüş'e çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0.

43. dakikada Selçuk İnan'ın sağdan kullandığı köşe atışında ceza sahası önü sağ çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş, yerden sert bir orta yaptı. Ceza sahası içinde kimsenin müdahale edemediği meşin yuvarlak, arka direkte ağlarla buluştu: 3-0.

Kalan bölümde başka gol olmayınca Galatasaray, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

YORUMLAR 21
  • coscu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim KAHVE'de yine bir hakem rezaleti yaşandığı söyleniyor.. Eren'in ,Veli'ye bodozlama girişine bırakın sarıyı vermeyi ,faul bile vermeyip BUCANIN ipini çekti bilindik Hakem. Bucanın verilmeyen penaltısı bir başka rezaletti. Kısacası hakemler korkuyor.
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçük maçların takımı is başında kedi aynada kendini aslan gördü yine muhaaa hahaaaaa
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sen hangi takımlısın birkaçtır yorumunu görüyorum daha gs başarıları yakalanmış değil Türkiye'de ama hep vızıltısın nolacak
    Cevapla
  • tarafsız 6 yıl önce Şikayet Et
    bucasporun oyununu çok begendim,gs,a kök söktürdüler,şayet bucanın penaltısı verilseydi,durum farklı olurdu,ayrıca sinan ve tolga hakeme aldatmaya yönelik hareketten atılmalıydı,hakem gs,a çalıştı,bu maçın birde rövanşı var.
    Cevapla
  • Türkoğlu Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre Toraman'ın Tolga'nın boğazına iki kez sarılması yerde ayakları ile iteklemesi gözünden kaçmış sanırım tarafsız kardeşim !!
    Cevapla
  • İzmir 35 6 yıl önce Şikayet Et
    bravo birader.
    Cevapla
  • kara kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir yorum.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Karsindaki takim gs nin iki futbolcusuna es deger
    Cevapla
  • HADİ 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi len oradan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle