Igor Tudor: Sinirlendim...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Igor Tudor: Sinirlendim...
Igor Tudor: Sinirlendim...
GİRİŞ 28.11.2017 23:05 GÜNCELLEME 28.11.2017 23:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Takımın ilk yarıdaki performansından memnun olmadığını kaydeden Igor Tudor, "Kupada bu tip maçları kazanmak, her zaman önemlidir. Mutlu muyum, değilim. İlk yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim ve sinirlendim. Ne olursa olsun, 3. Lig ekibine karşı oynuyorsunuz, daha çok pozisyon üretmeniz lazım" diye konuştu.

Feghouli'yi devre arasında çıkarmasının nedeni sorulan Tudor, "Feghouli'nin 45 dakika oynaması bir planın parçasıydı, maçtan önce de öyle konuşulmuştu" dedi.

"SİNAN GÜMÜŞ'E BASKI YAPIYORUM"

Maçta 1 gol ve 3 asist yapan Sinan Gümüş'ün performansıyla ilgili düşünceleri sorulan Hırvat hoca, "Sinan çok etkili bir oyuncu, inanılmaz bir sol ayağı var. Daha fazlasını vermesini istiyorum, o yetenek onda var. Hangi seviyeye gideceği oyuncunun elinde. Ben baskı yapıyorum. Hedefimiz Beşiktaş derbisinde iyi bir maç çıkarabilmek. Bunun için 3 günümüz var, 3 günde iyi hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    10 puan kaybettikten sonra daha ciddi olmaya başladı
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sinirlenmeden kimsenin onu anlayacağı yok da, ondan sinirleniyor.. Medya da dahil..
    Cevapla