Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta? -G.saray - M.united maçı hangi kanalda?

Ve dev maç geldi çattı. Galatasaray dünya devi Manchester United ile bugün hazırlık maçı kapsamında maça çıkıyor. Haliyle sarı kırmızılı taraftarlar bugün Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta?, Galatasaray Manchester United maçı hangi kanalda?, Galatasaray Manchester United maçı şifrelimi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Futbolun beşiği İngiltere'nin en köklü kulübü M.United'ın yeni hocası Mourinho, Galatasaray karşısında ideal kadrosuna yakın bir kadro ile çıkacağını açıkladı. Galatasaray Manchester United maçı ayrtınları haber7.com'da..

Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta? -G.saray - M.united maçı hangi kanalda?
Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta? -G.saray - M.united maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 30.07.2016 13:04 GÜNCELLEME 30.07.2016 13:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı taraftarları bugün heyecan dolu bir maç bekliyor. Çünkü dev maç geldi çattı. Geçen sezon vasat bir performans taraftarını üzen, fakat Türkiye Kupası'nı alarak  UEFA cezasını düşüren Galatasaray bir ne nebze teselli bulmuştu. Galatasaray bugün ise hazırlık maçı kapsamında kırmızı şeytanlar diye bilinen Manchester United'a karşı boy gösterecek.

Galatasaray dünya devi Manchester United ile bugün hazırlık maçı kapsamında maça çıkıyor. Haliyle sarı kırmızılı taraftarlar bugün Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta?, Galatasaray Manchester United maçı hangi kanalda?, Galatasaray Manchester United maçı şifreli mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Futbolun beşiği İngiltere'nin en köklü kulübü M.United'ın yeni hocası Mouhrinho, Galatasaray karşısında ideal kadrosuna yakın bir kadro ile çıkacağını açıkladı. Galatasaray Manchester United maçı öncesi tüm gelişmeleri kısaca Galatasaray Manchester United maçı ayrtınları haber7.com'da..

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çok az bir süre kalan gelecek sezon öncesi hazırlık karşılaşması mahiyetinde Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak. Galatasaray Manchester United maçı 30 Temmuz Cumartesi günü (TSİ) saat 21.45'te başlayacak.

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Manchester United maçı, İsveç'in Gamla Ullevi Stadyumu'nda oynanacak bu karşılaşma D-Smart Smart Spor 77 kanalından canlı izlenebilecek. 

RİEKERİNK: GALATASARAY GİBİ OYNAMAK İSTİYORUZ

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yeni sezonda Galatasaray gibi oynamak istediklerini söyledi. 

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, bugün Manchestyer United ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BEŞİKTAŞ MAÇINA KADAR..."

Jan Olde Riekerink, "Takımı geçen senenin sonlarından itibaren tanıyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. bazı arkadaşlara milli takımdan dolayı dinlenmeleri için izin verdik. Manchester United çok önemli bir rakip, iki büyük takımın iyi bir maçı olacak. Beşiktaş maçına kadar her anlamda iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Manchester United maçı iyi bir sınav olacak. Daha sonra Atletico Madrid maçı da var, bu büyük maçlar takımı sezona iyi hazırlar" dedi.

"YENİ TRANSFERLER HAFTAYA GELECEK"

Jan Olde Riekerink yeni transferlerle ilgili sorular üzerine, "Önümüzdeki hafta yeni transferlerimiz aramıza katılacak" diye konuştu. 

"ZLATAN'IN MANCHESTER'A GELMESİ..."

"Zlatan'ı Ajax'ın alt yapısında tanıyorsunuz, neler yapabilir?" sorusuna cevap veren Riekerink, "Manchester United hocası gibi cevap vereceğim sanırım. Zlatan'ı ilk yıllarından tanıyorum. Şimdi kariyerinin en üst noktasında. Bu tip oyuncuların bir takıma, bir lige gelmesi hep artıdır. İngiltere'de şimdi Zlatan formalı çocuklar göreceksiniz. Zlatan'ın Manchester'a gelmesi olumlu katkı yapar." ifadelerini kullandı.

DENAYER VE LUCAS İÇİN AÇIKLAMA

Jason Denayer ve Lucas Leiva, hakkında görüşü istenen "Json çok kaliteli bir oyuncu ama şu anda Manchester City ile beraber. Kulağıma gelenlere göre, Guardiola, Denayer'den memnun. Öncelikle Denayer'in durumunun belli olması gerek. Şu an elimizde 5 stoper var. Janson'a gerek var mı diye düşünmemiz gerek. Lucas Leiva opsiyonlar içerisinde ama tek kişi değil. Tecrübeli bir isim ama başka opsiyonlar da var" şeklinde konuştu.

MOURİNHO'DAN GALATASARAY'A ZLATAN'LI İLK 11

Takımdaki taşları yavaş yavaş yerine koymaya başlayan Manchester United menajeri Jose Mourinho'nun Galatasaray'a karşı ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkması ve İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'e ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Kalesini De Gea'ya teslim edecekm olan Jose, savunma kurgusunu ise Smalling, Tuanzebe, Darmian ve Blind üzerine kuracak.

Orta alanı Schneiderlin ve Fellaini'ye teslim edecek olan Jose, hücum aksiyonlarında ise Mkhitaryan, Rooney ve Martial'i kullanacak. Jose'nin sarı-kırmızılı takım karşısındaki en büyük kozu ise Zlatan Ibrahimovic olacak.


Jose Mourinho yönetiminde Wigan'ı 2-0 yenen Manchester United, Dortmund'a ise 4-1 kaybetmişti.

YORUMLAR 1
  • Ertuğrul47 7 yıl önce Şikayet Et
    Riekerink efendi, Galatasaray gibi oynarsan 6 - 7 tane yersin.
    Cevapla