G.Saray'ın Taffarel kararı! Ayrılıyor mu?

"Kaleci antrenörlüğü dışında bir iş teklif edilirse Galatasaray'dan gidebilirim" diyen Claudio Taffarel, kararını verdi.

G.Saray'ın Taffarel kararı! Ayrılıyor mu?
G.Saray'ın Taffarel kararı! Ayrılıyor mu?
GİRİŞ 01.12.2014 13:28 GÜNCELLEME 01.12.2014 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna Hamza Hamzaoğlu'nun oturmasının ardından herkesin merak ettiği konu; kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in durumuydu.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray yönetimiyle transfer görüşmesi yaparken, Akhisar Belediyespor'daki ekibiyle gelmek istediğini bildirmiş, sarı kırmızılılar da kabul etmişti. Taraflar arasında yapılan anlaşmaya göre, Hamzaoğlu'nun yardımcılıklarını Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert yapacak.

Claudio Taffarel ise Gaziantepspor maçından sonra tavrını net biçimde ortaya koyarak; "Ben kaleci antrenörlüğü yapmak istiyorum, eğer başka bir görev teklif edilirse gidebilirim" açıklamasını yapmıştı.

Hamza Hamzaoğlu'nun dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Taffarel ile yaptığı toplantının ardından, Brezilyalı kaleci antrenörünün durumu netleşti. Buna göre Taffarel aynı görevini sürdürecek, Hamzaoğlu'nun ekibinde yer alan Metin Mert ise, Fuat Buruk'la birlikte yardımcı antrenörlük yapacak.

YORUMLAR 2
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi karar. taffarele helal olsun. adam dik durmuş, sadece bildiğim ve sevdiğim işi yaparım demiş. bize de böyle adamlar lazım. her işi yaparım abi devri çoktan bitti.
    Cevapla
  • ceyhun 9 yıl önce Şikayet Et
    cok sevindim be
    Cevapla