Prandelli ipleri kopardı! Yüzüne bile bakmadı!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ı görmezden gelmesi gözlerden kaçmadı.

Prandelli ipleri kopardı! Yüzüne bile bakmadı!
Prandelli ipleri kopardı! Yüzüne bile bakmadı!
GİRİŞ 26.11.2014 14:16 GÜNCELLEME 27.11.2014 07:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın Cesare Prandelli hakkında yaptığı "Artık arkasında duramam. Sözleşmesinde çok ağır tazminat maddeleri var" sözlerinin ardından İtalyan teknik adamın Albayrak'ı görmezden gelmesi dikkat çekti.

YORUMLAR 8
  • şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    prandelli de yaktnz be galatasaray takmdaki futbolcular gönderecegine teknik adam yolluyorlar ya bu nasl iştir adamn karıyeri yaptıklar belli türkiyede su oluyor emeklisi yaklasan yabancı futbolcular türkiyeye geliyor burada zırve yapıyorlar avrupa futbolu cok farklıen iyi teknik adamları cok cabuk harcıyoruz adamn ne günahı var anlamıs degilim türkiye bu kafa ile hiç bir yere gidemez ancak kendi ligimizde kendinizi yener durursunuz yazk beeeeeeeeeeeeeeeeee
    Cevapla
  • mustafa bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Prandellinin gruptan cikarmasi mucizeydi zaten Yeni yonetim sunu goremedi biz bu adami gondermezsek tazminattan fazlasini kaybedecegiz.ki oyle de oldu.grubu ciksak arti gelirler olacakti stat yayin galibiyet beraberlik durumu olasi tur atlama ve reklamlardan ciddi para gelecekti.dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oldular.tabi gelir gelmez gonderilseydi ve iyi bir hoca getirilseydi Belki de su an en kotu avrupa ligine kalacaktik.kucuk hesaplar Buyuk kayiplara yol açti ve galatasarayin da itibari yerle bir oldu.gelenden gecenden fark yedi.zararin neresinden dönülse kardir.yol yakinken lige ve seneye gidilmesi muhtemel bir sampiyonlar ligi sansi varken hemen gonderilmeli ve dişli bir hoca getirilmeli.
    Cevapla
  • ozkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli tutun getirin bu kadar kötü ve isteksiz oynatmak istese oynatamaz.
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    bence galatasayar bir de prandelsiz denemeli...
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu mac son maci, artik kendini zorlastiriyor, takimi oynatamiyor, oyuncularin performansini yukseltemiyor, agressifligi yok, vurdum duymaz tavirlari var, simdiki goruntulere bakarsak saygisizin teki!! Gule gule prandelli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle