G.Saray'ın yeni transferi imzayı attı!
Anji'den Mourinho'ya astronomik teklif
'Kupayı kazansak yine almayacaktım'
Galatasaray'dan flaş istifa açıklaması
Fenerbahçe'den müthiş transfer atağı!
Giriş: 18 Eylül 2012 14:10 4,453 Okunma Güncelleme: 18 Eylül 2012 15:14 2 Yorum
Mısır'ın en büyük iki futbol takımı el-Zemalik ve el-Ehli futbolcuları, Hz. Muhammed(S.A.V)'e hakarete yeltenen filmi protesto etmek için 'Annem, babam sana feda olsun' ifadelerinin yazılı olduğu tişört giydi.
Mısır'ın en büyük iki futbol takımı el-Zemalik ve el-Ehli futbolcuları, Hz. Muhammed(S.A.V)'e hakarete yeltenen filmi protesto etmek için ''Annem, babam sana feda olsun'' ifadelerinin yazılı tişört giydi.
Afrika Şampiyonası kapsamında Mısır'ın iki güçlü takımı arasında İskenderiye kentindeki Burc el-Arap stadyumundaki futbol karşılaşmasında Zemalik ve Ehli takımlarının oyuncuları ''Annem, babam sana feda olsun'' ifadelerinin yazılı olduğu tişörtler giyerek Müslümanların Masumiyeti isimli ABD yapımı filmi protesto etti.
Afrika Futbol Federasyonu (CAF), Uluslararası Futbol Federasyonu (FIFA) tarafından dini anlam içeren sembollerin yasaklanması sebebiyle oyuncuların, maç esnasında tişörtleri giymesine izin vermedi. Üzerine siyah renkli baskı yazı bulunan beyaz tişörtle maç öncesi sahaya çıkan futbolcular, maç başlamadan soyunma odalarına giderek takım formalarını giyerek maça çıktı.
ETİKETLER
onurlu bir tepki 19 Eylül 2012 11:13
nufusunun % 99'u müslüman olan ve hiç bir islam ülkesini beğenmeyen bizlerde ise tık yok. büyük günde herkes hesabını verecek.
+ Bu Yorumu Beğenaynen 18 Eylül 2012 17:20 - Toplam 15 kişi beğendi.
anam babam sana feda olsun allah'ın rasulü. nebiler nebisi.
+ Bu Yorumu Beğen