Ersun Yanal'dan yabancı sınırı tepkisi

Son olarak Trabzonspor'da görev yapan teknik adam Ersun Yanal, son dönemde yeniden tartışılmaya başlanan yabancı sınırlaması konusunda açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan yabancı sınırı tepkisi
Ersun Yanal'dan yabancı sınırı tepkisi
GİRİŞ 08.09.2018 14:01 GÜNCELLEME 08.09.2018 14:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tecrübeli teknik adam sosyal medya hesabından konuyla ilgili görüşlerini belirtirken, asıl sorunun 'sınır' olmadığını dile getirdi.

Ersun Yanal, altyapıya dikkat çekerken ''Yabancı sınırı, Türk gençlerinin önüne bir engel gibi sunuluyor. Oysa ki konuşulması gereken, altyapılarda daha iyi imkanlar sağlanarak, yetenekli gençlerin becerilerini nasıl geliştirebileceğimiz olmalı. Biz dünyanın en genç nüfusuna sahip ülkelerin başındayız, Avrupa'nın en genç toplumunu oluşturuyoruz. Buna rağmen Avrupa'nın en yaşlı ligine sahibiz. Peki neden? Yeteneksiz miyiz yoksa ilgisiz mi? Programsız mıyız umursamaz mı? Doğru soruları sormazsak doğru yanıtlara ulaşamayız. Öncelikli gündemimiz gençlerimize sunduğumuz olanakları tartışmak, onların gelişimini sağlamak ve rekabet edeceğimiz ülkelerin oyuncularına ihtiyaç duymayacağımız kaliteli oyuncuları üretmek olmalı. Daha da geç olmadan!'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • omer ts 5 yıl önce Şikayet Et
    çok biliyorsun... sen kim futbol kim.
    Cevapla
  • amokaci 5 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapilarda torpil isini bitirin bakin bakalim ne topcular cikiyor zenginin cocugu sirf zengin diye ilk 11 oynuyor gariban ise messi olsa nafile oynamayaz kendimde oynadim kardesim bu ulkenin en buyuk problemi torpil yeter artik bitirin su torpil olayini sayin Reis bu ise al atin lutfen
    Cevapla
  • Cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Alla aşkına! Yetenekli çıktıda kim engelledi. Yetenekli adam yetenekliyse istediği yere gelir. Sorun yeteneksiz bir sürü adamın yetenekliymiş gibi gösterilmesi. Hadi yetenekli bir sol bek gösterin bakalım. Yetenekli bir stoper gösterin. Ee yokk! Yalan mı?
    Cevapla
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    yani hoca siz diyorsunuzki 17-18 yaşında bir genci süper ligde oynatabilmeliyiz ...O biraz sıkar sadece defans olursa belki ama orta saha kaleci hele forvette golcü olarak imkansız çünkü yas yenilirsem günü nasıl kurtaracam sizin dediğiniz gazoz ağacı o da bu ülkede yok diyecemde bir hayli var ama kendi kazmalığımızı başkalrına atıyoruz
    Cevapla
  • ALPARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıdan aldığımız her şey yerli ve milli olmamızı engellemiştir. Yerli araba üretemiyoruz. Savaş uçağı yapamıyoruz da futbolcuda mı yetiştiremeyeceğiz yazık bize pırlanta gibi gençlerimiz var ama biz işin kolayına kaçıyoruz. Avrupa maçları başlasın görücez bakalım yabancılar ne kadar başarılı. Ben yabancı hocaya da karşıyım. Orduyu başka yabancı komutana teslim etmek kadar yanlıştır bu yabancı muhabbeti.. 10 tane kalitesiz yabancı futbolcu alacağına 2 tane kaliteli al değsin bari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle