Trezeguet'ye büyük övgü! 'Salah kadar iyi'

Kasımpaşa ile çok iyi bir sezon geçirip 16 gol, 6 asistle oynayan ve Mısır formasıyla Dünya Kupası’nda boy gösterecek Trezeguet için Belçika’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Het Nieuwsblad’da inceleme yazısı paylaşıldı. Gazete, Kasımpaşalı yıldıza büyük övgülerde bulundu.

Trezeguet'ye büyük övgü! 'Salah kadar iyi'
Trezeguet'ye büyük övgü! 'Salah kadar iyi'
GİRİŞ 07.06.2018 10:17 GÜNCELLEME 07.06.2018 21:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hazırlık maçında Belçika'nın Mısır'ı 3-0 mağlup ettiği maç sonrası Kasımpaşalı Trezeguet, Belçika basınında konu oldu.

Belçika gazetesi Het Nieuwsblad, Kasımpaşalı yıldıza övgülerde bulundu. "Belçika Ligi takımı Anderlecht’ten sürpriz bir şekilde Kasımpaşa’ya kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu kullanıldı” denilen 23 yaşındaki yıldız için şu ifadelere yer verildi:

 

 

“Eğer Salah sakatlığı sonrası yüzde 100 olarak geri dönemeseydi Trezeguet’nin üstündeki baskı çok artardı. Mısır’ın Avrupa’da oynayan çok fazla oyuncusu yok. Avrupa’da forma giyenler birbirleriyle konuşur, performanslarını değerlendirirler. Salah, Chelsea’den gönderildikten sonra Liverpool’da en iyi golcü haline dönüştü. Trezeguet’nin yolu da böyle. Mısır, 1990’dan sonra ilk kez bir Dünya Kupası’nda oynayacak. Bunun mimarı iki oyuncu var: Mohammed Salah ve Trezeguet. Kongo’ya karşı oynanan maçta bir golü de Trezeguet attı.”

YORUMLAR 1
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aklınolan bu adamı beş milyonu verip alır.
    Cevapla