Ümit Karan'dan darbeciler için şok iddia!

Eski futbolcu Ümit Karan, darbeciler hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Ümit Karan'dan darbeciler için şok iddia!
Ümit Karan'dan darbeciler için şok iddia!
GİRİŞ 26.07.2016 15:59 GÜNCELLEME 26.07.2016 17:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine katılan eski futbolcu Ümit Karan, darbeciler nedeniyle yıllardır büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, "Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma almadılar. Şike davasında cezaevine girdiğimde, beni hapisten çıkartmak için eşimden 150 bin dolar para istediler" dedi.

Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine eski futbolcu Ümit Karan da katıldı. Darbecilerden dolayı uzun yıllar büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karan çok konuşulacak sözler söyledi. İşte Ümit Karan’ın Kısıklı Meydanı’ndaki açıklamaları:

“EN İYİ DÖNEMİMDE BENİ MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRMADILAR”

“Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma çağırmıyorlardı. Kendilerinden olmayan insanları dışlıyorlardı. O günden beri bu mücadeleyi sürdürüyorum.”

“ŞİKE DAVASIYLA YILLARDIR HAKKIM YENİLİYOR”

“Sadece kamu kurumlarından değil, büyük bir temizlik lazım. Şike davasıyla yıllardır hakkım yeniliyor ve sırf bu yüzden teknik direktör olamıyorum. Şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye.Ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar.Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. O perde arkasındaki isimlere kadar hepsi temizlenmeli. Ben bunun savaşını vereceğim.”

YORUMLAR 8
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar fatih terimi goren duyan varmı
    Cevapla
  • Mehmet ali can 7 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Karan helal olsun senden ALLAH RAZI OLSUN bu işin içinde olduğunu söylediğin insanlarida bence ihbar etmelisinki kim düşman kim dost bilsin BU YÜCE TÜRK MILLETI.
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim mi kardeşim kimden bahsediyorsun. artık net konuşun millet de bilsin varsa bir FETÖ cü. Biri ben şuna şahit oldum isim vermicem diğeri ben de şunu bunu biliyorum ama isim vermem. iftira atmıyorsan ver ismi kardeşim. seni kim ne diyerek ne zaman milli takıma almadı..
    Cevapla
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar aklın neredeydi hıyar
    Cevapla
  • hata 7 yıl önce Şikayet Et
    isim ver. git şikayetci ol.. paranı kaybettin bari gururunu geri kazan.. Cümle aleme gitsin bu akıl
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle