Robben: Türkiye bu maça üzülmesin...

Hollanda'nın yıldız oyuncusu Arjen Robben, Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Robben: Türkiye bu maça üzülmesin...
Robben: Türkiye bu maça üzülmesin...
GİRİŞ 15.10.2013 23:51 GÜNCELLEME 15.10.2013 23:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Robben şöyle konuştu:

"Tabi ki bizim için önemli bir maçtı. FIFA sıralamasında üste çıkmaya çalışıyorduk. Türkiye için çok üzüldüm. İnanılmaz bir atmosfer vardı stadyumda. Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu düşünüyorum, onlar için üzülüyorum. Türkiye bu maçı kaybettiği için değil, eleme grubunda kaybettikleri ilk maçlar için üzgün olmalı. Maçın sonuna kadar Türkiye bizi zorladı ama kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Genç bir takımız ve deneyimli oyuncularla birlikte onlara da yardım ederek başarılı olmayı umuyoruz."

YORUMLAR 3
  • Mütebessim 10 yıl önce Şikayet Et
    Emekliliğe hazırlık. Roben akıllı adam, tabi ki böyle konuşacak. Arkadaşları gibi emekliliğini gerçirmeyi düşünebileceği bir ülkenin tepkisini çekmek istemez, sempatisini kazanmaya çalışır. Artık GS mi olur, FB mi olur, onu da yakında görürüz..
    Cevapla
  • Teamo 10 yıl önce Şikayet Et
    DEMİRÖREN FARKI..... 1. bjk yi batırdı 2. Avıcyı bitirdi. 3. Gs yi karıştırdı Terim ile Gs düşman oldu 4. Türk futbolu Brezilyayı anca TV den izleyecek 5. şikede adaletsizlik diz boyu DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ DEMİRÖREN GİBİ BİR FUTBOL KATLİAMINI GÖNDERMEK İÇİN?
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Uzulmeyelim ama mutlaka Yenilik sart. Sadece Futbolcularda degil, Taraftarlarda da yenilik sart. Gayet acik ve agir yaziyorum, Rakip Takimin Milli Marsini yuhalamak (bugunden sonra) sadece AYIP degil, ayni zamanda da AYI'LIKTIR. Adamlar kendi formalarina bizim bayragi takmislar ama biz seremonide 2 dakika sessiz duramiyoruz yahu. YUH BE YUH
    Cevapla