İşte F.Bahçe'nin isyan ettiği 'gol' pozisyonu!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son bölümünde Uğurcan Çakır ile Max Kruse'nin mücadelesinde seken topu Muriqi ağlara gönderdi ancak hakem faul kararı verdi.

İşte F.Bahçe'nin isyan ettiği 'gol' pozisyonu!
İşte F.Bahçe'nin isyan ettiği 'gol' pozisyonu!
GİRİŞ 01.02.2020 23:21 GÜNCELLEME 01.02.2020 23:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son bölümünde çok tartışılan bir pozisyon yaşandı.

Yapılan ortada Uğurcan Çakır topu almak için çıkarken, aynı topa Kruse de hareketlendi ve hakem Ali Palabıyık, Alman oyuncunun topu elinden kaçıran Uğurcan'a müdahalede bulunduğu yönünde karar vererek faul düdüğünü çaldı. Düdük sonrasında Muriqi de yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı.

UĞURCAN: "BANA MÜDAHALE OLDU"

Pozisyon için konuşan Uğurcan, kendisine müdahale olduğunu söylerken, "Ceza sahası içinde kaleciye dokunursanız faul oluyor. Kruse'nin müdahalesini göğsümün altında hissettim, bence fauldü, hakem de öyle gördü" dedi.

DİLMEN: "ÇOK ERKEN DÜDÜK ÇALDI"

Rıdvan Dilmen ise Kruse'nin müdahalesinin olmadığını söylerken, "Maç sonunda Kruse'nin, Uğurcan'a değmediği pozisyon var, faul çaldı. Ali Palabıyık. Çok erken düdük çaldı aynı Galatasaray maçında olduğu gibi. Benim gördüğüm gibi pozisyon faul değilse, o da skoru etkileyecek bir olay" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 23
  • Doğrusöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bilen de bilmeyen de yorum yapıyor. Kaleci dokunulmazlığı sadece kale alanı ile sınirlıdır, o da belli koşullarla. TS'nin iptal edilen gölünde ben faul göremedim. Ama o gol, bu faul demek tamamıyla olaya taraftar gözlüğüyle bakmak demektir.
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayni pirizyon GS TS maçındada oldu ama ts attigi gol sayildi
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Net faul.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    kalecinin dokunulmazlığı var. kruse ugurcana degiyor görmüyormusunuz.serdar nasıl atılmadı bir de o pozisyonları degerlendirin.Ndiyayenin gustavodan kaptıgı ve gol oldugu faul gerekcesi ile verilmeyen golu değerlendirin muriçin elini verilmeyen penaltıyı değerlendirin.asıl.önemlisi Gustavonun ikinci sarı kartını bilerek yedigini lig maçinda oynamak icin bilerek kırmızı kart yediğini değerlendirin.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    sen biraz futboldan anlasan kalecinin dokunulmazlığı hangi alanda olur onu bilirsin ve öyle konuşursun bilemeyebilirsin bi araştır.
    Cevapla
  • Kanat 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen taraflı ve subjektif bir yorum
    Cevapla
  • He he 4 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan delikanlı olda doğruyu söyle sana dokunmadı bile bikere itiraf edin gerçekçi olun
    Cevapla
  • no need to say much 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalecinin nerede olduğuna bi baksın faul diyenler!ayrıca bu pozisyona basketbol liginde bile faul vermezler:)) Soran olursa Fener şike yaptınız dersiniz.
    Cevapla
  • Ersan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine dokunulduğunu söyledi ya, ne istiyorsun başka?
    Cevapla
  • Kanat 4 yıl önce Şikayet Et
    2.golden önce de korner kararı yanlıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle