Hakem kararları dev maça damga vurdu!

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor'un evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçta tartışmalı bazı pozisyonlar yaşandı.

Hakem kararları dev maça damga vurdu!
Hakem kararları dev maça damga vurdu!
GİRİŞ 02.02.2020 00:20 GÜNCELLEME 02.02.2020 00:25
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Dev maçta yaşanan pozisyonları tek haberde derledik. İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonları

 

 

TRABZONSPOR'UN İKİNCİ GOLÜNDE KORNER TARTIŞMASI

Trabzonspor'da 32. dakikada Sosa'nın arka direğe yaptığı ortasına Campi kafayı vurdu, içeride yükselen Novak'ın kafa vuruşu ise ağlarla buluştu ve Bordo-mavililer 2-1 öne geçti.

 

 

Ancak pozisyon öncesinde Sörloth ile Serdar Aziz'in hava topu mücadelesinin ardından verilen korner kararının hatalı olduğu ve topun en son Sörloth'un müdahalesiyle dışarı gittiği yönünde itirazlarda bulunuldu. VAR sistemi, protokol gereğince korner kararlarına müdahale edemiyor.

Rıdvan Dilmen, pozisyonun korner olduğunu ve skoru etkileyen bir hakem hatası yapıldığını söyledi.

SERDAR AZİZ - PEREİRA TARTIŞMASI

İlk yarının sonlarında Serdar Aziz ile Pereira, ceza alanında yaşanan ikili mücadele sonrası sinirlenip kafa kafaya geldi. Pereira yere düştü, Serdar Aziz de hakeme baktı. Trabzonsporlu oyuncular Serdar Aziz'in Pereira'ya kafa attığını işaret edip kırmızı kart istedi. Hakem Ali Palabıyık bir süre VAR ile iletişim kurup ardından ilk yarıyı bitirdi.

NDİAYE TOPU ÇALIP GOLÜ ATTI, DÜDÜK ÇALDI

Maçın 57. dakikasında ileride baskı yapan Badou Ndiaye, Luiz Gustavo'dan topu çalıp boş pozisyonda ağları buldu ancak hakem Ali Palabıyık, Ndiaye'nin Gustavo'ya faul yaptığını işaret etti. Ndiaye ve diğer Trabzonsporlu futbolcular hamlenin temiz olduğu yönünde itirazda bulunsa da Palabıyık'ın kararı değişmedi. Ali Palabıyık'a bu konuda hakem yorumcularından oyunu devam ettirip top ağlara gittikten sonra düdük çalması ve VAR'ın yardımıyla pozisyonu tekrar yorumlaması gerektiği yönünde eleştiri geldi.

UĞURCAN - KRUSE - VEDAT MURİQİ

Maçın sonlarında ise en çok tartışılan pozisyon yaşandı.

Yapılan ortada Uğurcan Çakır topu almak için çıkarken, aynı topa Kruse de hareketlendi ve hakem Ali Palabıyık, Alman oyuncunun topu elinden kaçıran Uğurcan'a müdahalede bulunduğu yönünde karar vererek faul düdüğünü çaldı. Düdük sonrasında Muriqi de yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı.

UĞURCAN: "BANA MÜDAHALE OLDU"

Pozisyon için konuşan Uğurcan, kendisine müdahale olduğunu söylerken, "Ceza sahası içinde kaleciye dokunursanız faul oluyor. Kruse'nin müdahalesini göğsümün altında hissettim, bence fauldü, hakem de öyle gördü" dedi.

RIDVAN DİLMEN: "ÇOK ERKEN DÜDÜK ÇALDI"

Rıdvan Dilmen ise Kruse'nin müdahalesinin olmadığını söylerken, "Maç sonunda Kruse'nin, Uğurcan'a değmediği pozisyon var, faul çaldı. Ali Palabıyık. Çok erken düdük çaldı aynı Galatasaray maçında olduğu gibi. Benim gördüğüm gibi pozisyon faul değilse, o da skoru etkileyecek bir olay" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 71
  • cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    "Ceza sahası içinde kaleciye dokunursanız faul oluyor. Kruse'nin müdahalesini göğsümün altında hissettim, bence fauldü, hakem de öyle gördü." Yazıklar olsun Uğurcan. Önce dürüstlük,önce fair play. Ve biz sana ''kaleci olamazsın demedik ki!..''
    Cevapla
  • Nizam 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçı zaten hakemler alıp veriyor Sivas'ın golunude vermedi bence türk futbolu için büyük yıkım böyle türk futbolu ileri seviyeye çıkamaz çünkü medya sipikerleri bile büyük takimlarda hisseleri var hep taraflı yayın yapıyorlar hepsi birbirinde utanç verici doğru birdir nasılsa doğru herkese farklı yansıyor büyük bir takım kayirmasi var
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurus'un attığı gol yüzde yüz gol idi. Trabzonun kornerden gelen attığı gol alakasız gol idi. Avut iken korner verildi. Ali Palabıyık çok kötü maç yönetti. Fener yenilse bile benim gözümde kazanan FB. Çünkü bu kadar hata olmaz.
    Cevapla
  • Murat Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    badou nun golünü vermeyen hakem, sosaya cikan sari kart, olmayan pozisyonlarda fb lehine verilen fouller ne olacak. sörloth kafaya ciktiginda fb futbolcunun elinin sörlothun omuzunda ne isi var. hakem asil fb yi tuttu. Realist olun biraz. ayni macta badou nun sari yedigi pozisyonun aynisi ts yapildi fb li futbolcu sari görmedi. serdar Aziz üc sari kart görmesi gerektigi mactan kartsiz ayrildi. ne anlatiyorsun sen
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben maçı canlı izledim; hakem bir felakettti,hem ön yargılı hemde cezalandırıcı....FB maçları için hakem mi yok Allah aşkına...Bence akşam en azından iki FB atılmalıydı...Rıdvan DİLMEN çıkar artık at gözlüklerini ve objektif ol olamıyorsan yorum yap ma....
    Cevapla
  • zzzzzzzzzz 4 yıl önce Şikayet Et
    seninde at gözlüklerini çıkarman gerekiyor.
    Cevapla
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarıda 10 kişi kalmasi gerrken fb. İlk yarın sonucu 3-1 olmalıydı golde faul yok korner olmayan pozisyon kaleciye degmedi diyenler pozisyonu nerden nasil görduler çok merak ediyorum trabzona verilen sarı kartlar hiç biri dogru degil 2. yarida bir kirmizi kartı daha olan fb. verilmedi takılmışlar Uğurcana temas var yok o pozisyona kadar adaletli hakem olsaydı herhalde Trabzonsporun 5 gölü olur fb. 2 veta 3 kırmızı kartı olurdu kimse butarafi konuşmuyor semih denen zibidi gakemin rüzgarı kimin arkasında esiyordu görmüştür herhalde artık bu hakemlere ceki duzen verin birde neden bu maçta iki acar yoktu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle