Fenerbahçe'den Ağaoğlu'na sert cevap!

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Ağaoğlu'na sert cevap!
Fenerbahçe'den Ağaoğlu'na sert cevap!
GİRİŞ 01.02.2020 23:30 GÜNCELLEME 02.02.2020 00:27
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayla ilgili konuşan Semih Özsoy "Bu kadar iyi oynayıp mağlup olmak bizi üzüyor. Uzun yıllardır deplasmanda görmediğimiz istatistikler var ama kazanamadık. Bu şekilde kaybetmek bizi üzdü ama iyi oyundan dolayı da sevinçliyiz." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşılaşma öncesi tepki görmesiyle ilgili konuşan Semih Özsoy "Ali Bey'in mesajı açık. Stada girişteki tatsızlıklar üzücüydü. İstanbul Emniyeti'ne teşekkür ediyorum, onları mumla arar olduk. Burada ufacık şeyler halledilemedi. Önceden hazırlanmış şeyler vardı." diye konuştu.

AHMET AĞAOĞLU'NA YANIT

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na yanıt veren Semih Özsoy "Ahmet Ağaoğlu 'Hakemi de yendik' demiş. Rüzgarı arkasına alanlar rahat konuşabilirler. İkinci golde auta çıkan topa korner verildi. Max Kruse'nin faulü yok, o pozisyon gol oldu verilmedi. Emre'nin ayağını gördük. Geceye yakışmayanlardan biri de hakemin kendisiydi. İyi değil, çok iyi oynadığımız halde hakeme rağmen kazanamadık." ifadelerini kullandı.

 

 

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Semih Özsoy ayrıca "Biz şampiyon olacağız. Transfer yapamayacağımızı, transfer yaptırılmayacağını, artıya geçebileceğimizi düşündüğümüzde tekrar hamle olacağını biliyorduk, bu malumun ilamı oldu ama biz şampiyon olacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 60
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    eninde sonunda trabzon şampiyon olacak.ha bu sene ha bidahaki sene.
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ''hakeme rağmen Trabzonspora yenildik'' cok manidar ve aciklayici oldu semih ozsoy.. geceler geceler zalım geceler, kahrolun.
    Cevapla
  • Ysf1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sahalarında Cüneyt çakır ile Beşiktaş'ı yendiğini zannedenler ; aynı şey kendi başlarına gelince mağdur edebiyatı yapıyorlar! Helal olsun Trabzon. Zorbalara meydanı boş bırakmıyor. Dilerim bu yıl yeni bir Anadolu ihtilâli yapıp Şampiyon olursunuz...
    Cevapla
  • Md1983 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim dürüst olun bakan Trabzonu destekliyor mu desteklemiyor mu
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem ide fenev ide yendik ali koç ortalığı karıştırıp burdan karli çıkarım diye düşündü ama Trabzonspor oyunları bozdu!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle