Frey ve Reyes'in alacağı ücretler belli oldu!

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Diego Reyes ve Michael Frey'in alacağı ücretler belli oldu. Reyes'e 3 yıllık sözleşme üzerinden senelik 1.5 milyon euro verilirken, Frey ise 3 yıllık sözleşme üzerinden ilk sene 630 bin euro, ikinci sene 750 bin euro, son sene ise 700 bin euro ücret alacak.

Frey ve Reyes'in alacağı ücretler belli oldu!
Frey ve Reyes'in alacağı ücretler belli oldu!
GİRİŞ 27.08.2018 14:00 GÜNCELLEME 27.08.2018 14:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yaz transfer döneminin sonuna yaklaşılırken Fenerbahçe, Diego Reyes ve Michael Frey'in transferlerini resmen duyurmuştu. Sarı lacivertli ekip iki futbolcunun da alacağı ücretlerle ilgili hiçbir açıklama yapmadı. 

Milliyet'in edindiği bilgiye göre Fenerbahçe, Diego Reyes'e 3 yıllık sözleşme üzerinden senelik 1.5 milyon euro ücret verecek. 

Frey ise 3 yıllık sözleşme üzerinden ilk sene 630 bin euro, ikinci sene 750 bin euro, son sene ise 700 bin euro ücret alacak.

YORUMLAR 7
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar seneye biri 1.liğe diğeri memleketine döner
    Cevapla
  • Volcano 5 yıl önce Şikayet Et
    Noluyoruz ya gercekten rezalet kralini getirsen bi cacik olmz bu kadro sil bastan olmalidir onemli olan takim oyunudur fenerbahcemiz keyf vermiyo maalesef..
    Cevapla
  • husnu coban 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen bu maaslar tum takimlarda uygulanmali 2 3 4 5 milyon avrolar gereksiz
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi yönetenlerde samimi söylüyorum iş bilmezlik var..Başarımı istiyorsun yabancı hayranlığına gerek yok, gelenler oynamamaktan kilo almış durumdalar.Yapılacak iş şu;altyapını kuracaksın,kısa vadede başarı istemeyeceksin,bu arada Türkiye liglerini iyice tarayacak ekip kuracaksın iyi futbolcuları bulup takıma alacaksın yabancı olarak hakkını sadece iyi bir kaleci ve iyi hemde çok iyi iki tane stoper alacaksın öyle 11 futbolcu alacağına adam gibi top oynayan 3 tane al bunları yerli oyuncular ile harmanlaştır onlardan çok şey öğrensinler durum bu kadar basit,Ali koç başkanın Aziz Yıldırım'dan ne farkı var aynı stratejiyi transferde Ali bey'de uyguluyor o da bu tuzağa düştü maalesef.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    kaliteleri tartışılır ama tuhaf şekilde iyi işler yapabileceklerini düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle