PSV'den Cocu açıklaması: Fenerbahçe istiyorsa...

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Phillip Cocu için takımı PSV'den önemli bir açıklama geldi.

PSV'den Cocu açıklaması: Fenerbahçe istiyorsa...
PSV'den Cocu açıklaması: Fenerbahçe istiyorsa...
GİRİŞ 16.06.2018 21:38 GÜNCELLEME 16.06.2018 21:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Son Hollanda şampiyonu PSV'nin Genel Menajeri Toon Gerbrands, ''Fenerbahçe Cocu'yu istiyorsa, sözleşmesi olduğu için gelip bizden izin almak, anlaşma sağlamak zorunda.'' şeklinde konuştu.

47 yaşındaki Hollandalı teknik direktörün PSV Eindhoven ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman yerine Cocu ile görüştüğü ve Cocu'nun yardımcılığını da eski futbolcu Dirk Kuyt'ın yapacağı iddia ediliyordu. (Sporx)

YORUMLAR 19
  • mario 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocayı istememelerinin tek nedeni yerli olması...yere göğe sığdırılamayan bjk 4 bitirdi bu ligi.yerin dibine sokulan aykutlu fenerbahçe 2. siz bjk den duydunuzmu şenol bu kulüpten defol diyen...
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Çare: Aykut KOCAMAN'la devam...
    Cevapla
  • hollandadan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bula bula cocuyumu buldunuz ? Tecrubesi yok hollanda ligi kalite olarak Basit bir lig bu adama parayla bogup simartmaya gerek yok ilkonce alacagi basari onemli yarin gelir paralari hortumlar 1sene sonra baskiyi dayanamayip terk Eder gider fifaya birdava bosyere alir milyonlari fener oturdugu yerde kalir yabancilar yuksek rakamlar icin geliyor sevdiginden degil ithal hayir ben milli diyorum gecmisten akil almayanlara duyurulur
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kalırsa kimse maça falan gitmez. Hatta TV'den bile izlemezler. Elinde Ronaldo ve Messi olsa bile Topal ve Souza'yı tercih eder.
    Cevapla
  • metin ok 5 yıl önce Şikayet Et
    aldığı oyuncular: dirar, kameni, jansen,soldado,neto,isla,mehmet ekici,guillano,valbuena .aziz yıldırım gomisi de alacaklarını fakat aykutun istemediğini söyledi.Daha kaç futbolcu alacaktı.bu imkanlar kime verildi?Aykuta barselona kadrosunu ver onu da sıradanlaştırır.
    Cevapla
  • Serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git...
    Cevapla
  • Hamit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adina konuș bilader Aykut hoca bunlara nal söktürür kimmiş cocu yeterki azizde verilmeyen imkanlar Aykut hocamiza verilseyki keşke 1 kere olmassa diget sene istedigi teknik adami getirselerki yazik olcak tüm zamanlarinin en iyi Fenerbahçeli adamina...
    Cevapla
  • slm.aleykm..... 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle...
    Cevapla
  • mulayim 5 yıl önce Şikayet Et
    aklı başında futboldan anlayan birinin yorumu. helal olsun renktaş sana.
    Cevapla
  • Pöh 5 yıl önce Şikayet Et
    daha gelmeden cocusu çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle