Sürpriz Cocu yorumu! 'F.Bahçe onun için fırsat'

Fenerbahçe'nin Phillip Cocu ile görüşmesini, sarı-lacivertli ekibin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk da değerlendirdi. Hooijdonk, Hollanda basınına Cocu tercihinin sürpriz olduğunu söylerken, Hollandalı çalıştırıcının Fenerbahçe'de iyi bir fırsat yakalayacağını da söyledi.

Sürpriz Cocu yorumu! 'F.Bahçe onun için fırsat'
Sürpriz Cocu yorumu! 'F.Bahçe onun için fırsat'
GİRİŞ 17.06.2018 13:10 GÜNCELLEME 17.06.2018 20:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ülke basınına konuşan Hooijdonk sarı-lacivertli ekibin Cocu için fırsat olduğunu söylerken, ''Fenerbahçe büyük imkanları olan üst düzey bir kulüp. Cocu tercihi şaşırtıcı oldu ama bu Cocu için bir fırsat olabilir. O da bu fırsatı kullanmak istiyor. En doğal hakkı'' ifadelerini kullandı.

Cocu'nun Fenerbahçe'de çok şey kazanabileceğini de dile getiren Hooijdonk ''Geçen sezonu ikinci bitirmesine, kupa finalinde kaybetmesine rağmen Fenerbahçe adına kötü geçmedi. Phillip'in orada kazanacağı çok şey var'' dedi.

 

 

Cocu'yu Türkiye'deki bir konu hakkında da uyaran Hooijdonk ''Türkiye'deki ortam çok çılgın olabiliyor. Yani eğer 4 maç kaybederseniz, evinize gönderilebilirsiniz'' şeklinde konuştu. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • ömer özdemir 5 yıl önce Şikayet Et
    nekadar ihanet dolu bir transfer fenerbahçeden daha az kaliteli takımda 500 bin euro alsın gelsin fb gibi büyük takıma 2.5 milyon euro verin sonrada biz bu işi biliyoruz deyin yazık bu ülkenin paralarına
    Cevapla
  • Serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut'un ne olduğunu bu adam gelince anlayacaksınız ama çok geç olacak.
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykutun yaninda anca top toplayci olur
    Cevapla
  • Gokbora 5 yıl önce Şikayet Et
    80 milyon insan arasinda 1 topcu bile yetistiremediniz
    Cevapla