Kocaman'dan oyuncularına övgü!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kocaman'dan oyuncularına övgü!
Kocaman'dan oyuncularına övgü!
GİRİŞ 27.07.2017 22:15 GÜNCELLEME 27.07.2017 22:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 4 yıl aradan sonra Fenerbahçe'nin başında ilk resmi maçında çıkan Kocaman maçla ilgili şunları söyledi:

"Son 15 dakikalık bölüm dışında, derli toplu, neler yapabileceğimizi gösteren bir görüntü sergiledik. 2. maçta bizi yine tehlikeli bir rakip bekliyor. Küçük bir avantaj yakaladık ama aynı ciddiyetle oynamak zorundayız. Alper başarılıydı, Josef inanılmazdı, Hasan o tarafı korumaya çalıştı. Hepsi istekli, doğruları yapma yolunda hevesliydi. Tüm oyuncularıma tek tek teşekkür etmek istiyorum. Hepsi çok istekliydi."

YORUMLAR 3
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    hoca tebrik ederiz bir gs li olarak Türk takımı olarak yolunuz acik olsun
    Cevapla
  • misafir fb 6 yıl önce Şikayet Et
    yav hocam bırak Allah aşkına bu takımın nezaman forvetleri yada forveti gol atacak hadi sağ kanada isla yı aldın solda hasanali ilen bu iş olurmu sanıyon forvet değil forvetler lazım ne yapıp edip sowu tekrar alacaktın ya kajer konusu gidecekse gitsin yada kalsın nezan yeni stoper gelecek
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan konuşmayın ya kaç kuruş paran varda konuşuyorsun.Adamın elindeki malzeme belli. iyi gün taraftarından başka birşey değilsiniz.
    Cevapla