Aziz Yıldırım'ın kararı deprem etkisi yarattı!

Fenerbahçe Yönetim Kurulunun, kadın basketbol, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarını kapatacağı iddia edildi.

Aziz Yıldırım'ın kararı deprem etkisi yarattı!
Aziz Yıldırım'ın kararı deprem etkisi yarattı!
GİRİŞ 29.06.2016 13:58 GÜNCELLEME 29.06.2016 14:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Her yıl tüm kulvarlarda yoluna 'şampiyonluk' parolasıyla çıkan, bu hedefte iddialı kadrolar kuran Fenerbahçe Kulübü'nde kemer sıkma politikası ciddi şekilde hayata geçirilecek.

Küçülmeye gitme kararı alan başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi kadın basketbol takımı, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarına veda etmeye hazırlanıyor.

Uzun süren değerlendirmeler sonucunda böylesine radikal bir karar alan yönetim kurulu bu planlarını hayata hemen olmasa da 1 yıl içinde hayata geçirecek.

Kürek ve yüzmede her yıl ezeli rakipleri Galatasaray ile birlikte zirveye oynayan Fenerbahçe, bu iki branşta da küçülmeye giderek yoluna devam edecek. Ayrıca sponsor desteği bulamayan diğer şubeler de tehlike altında.

Ciddi anlamda ekonomik krizdeki Fenerbahçe'de amatör branşlarda taşların ciddi anlamda yerinden oynamasının en büyük sebebi futbol şubesinde işlerin ters gitmesi.

Son yıllarda yaptığı açıklamalarda bazı branşlar için, "Bizim için ciddi anlamda külfet. Devletten yeterli desteği alamıyoruz" diyen başkan Aziz Yıldırım, bu 3 şubenin kapatılmasından elde edilecek parayı, futbolda transfere harcamanın hesaplarını yapıyor.

YORUMLAR 12
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütçe sıkıntısı mı var ki başkan, başarı gösterilen branşlarda kıyıma gidiyorsun? Masa tenisinde ülkemizi çinden getirtilen FB'li Melek hu temsil etmişti. Böyle bir odaklanma sürecini başkansın diye kapattım demekle olur mu? Olur deseniz olur da, olur mu yani?.. Kadın basket'le erkek voleybol takımlarını, erkek basket ile kadın voleybol kadar başarı gösteremedikleri için, yine kızarak mı kapatıyorsun başkan, durum nedir?
    Cevapla
  • Siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz takip et.kapatacağım dedigi branşlara ard arda yıllardır sampiyonluk ve avrupada başarı var.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağa buyurduysa olur :@ birde sen gitmeyi düşünsen en doğrusu olacak
    Cevapla
  • Deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapabileceği en büyük iyilik bırakıp gitmek
    Cevapla
  • kahtali 7 yıl önce Şikayet Et
    en dogru karar bence zamani gelmisti onlar faydadan cok zarar veriyor
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Bencede kapat,birazda öbür kulüpler uğraşsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle