Diego'dan duygusal sözler!

Brezilyalı yıldız, kaçırdığı penaltı sonrası soyunma odasında duygusal bir konuşma yaptı.

Diego'dan duygusal sözler!
Diego'dan duygusal sözler!
GİRİŞ 29.12.2014 10:47 GÜNCELLEME 29.12.2014 10:47

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu ile Diego Ribas arasında kısa süreli bir düelloya neden olan Mersin maçındaki penaltının yankıları, soyunma odasında da devam etti. Aslında F.Bahçe'nin soyunma odası bayram yeri gibi neşeliydi. Herkesin yüzü gülüyordu. Espriler havalarda uçuşuyor, şakalaşmalar, gırgır şamata, arkadaşlık en üst düzeydeydi. Bütün bu pozitif enerjinin içinde bir tek isim mahcuptu. Diego, çok atmak isteyip kaçırdığı penaltı nedeniyle buruktu. 

 
Brezilyalı, penaltıyı neden atmak istediğini, topu Emre'ye neden bırakmadığını anlatırken, iç dünyasında yaşadığı tüm fırtınaları da dışa vurdu. 
 
FENERBAHÇE'YE BORCUNU ÖDEMEYE ÇALIŞIYORDU
 
Diego Ribas, arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada "Penaltıyı kaçırdığım için herkesten çok özür dilerim. Penaltıyı çok atmak istedim.  Bir golüm olsun istedim" sözleriyle F.Bahçe'ye borcunu ödemeye çalışırken yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.
 
Diego'nun bu samimi sözleri. herkesi duygulandırdı. Başta Sow olmak üzere bütün arkadaşları, Diego'nun yanına gidip, moral verdiler. 
 
Sarı-Lacivertliler, sambacıya üzülmemesi için telkinde bulunurken, "Ne diyorsun sen ya! Futbol bu, olabilir. Bugün kaçırırsın yarın gol atarsın. Senin hatan yok, normaldir" sözleriyle sambacıyı teselli etti. Diego da bu sözlerin ardından soyunma odasındaki coşkulu havaya katılıp, Mersin galibiyetinin tadını çıkardı.