Fenerbahçe'de hakem ve kırmızı kart isyanı

Elazığspor- Fenerbahçe karşılaşmasında maçtan çok yine hakem konuşuluyor. Fenerbahçe cephesinde isyan var. İsyana sebep olan Baroni'nin kırmızı kart pozisyonunda Markus Merk ne dedi?

Fenerbahçe'de hakem ve kırmızı kart isyanı
Fenerbahçe'de hakem ve kırmızı kart isyanı
GİRİŞ 25.02.2014 05:54 GÜNCELLEME 25.02.2014 06:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 1-1 biten Elazığspor maçı sonrası çok sert bir açıklama yaptı. Fenerbahçe resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklama şöyle;

"Öncelikle belirtmek isteriz ki, son haftalarda çeşitli nedenlerden dolayı Büyük Fenerbahçe taraftarını ve futbol kamuoyunu tatmin edecek nitelikte bir futbol sergileyemediğimiz yolundaki görüşlere katılmakla birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haftalardır futbolcularımızın emeklerine ve daha da önemlisi adil mücadele ve adil yarışma hakkımıza yönelik verilen stratejik kararların da farkındayız.

FENERBAHÇE'DEN OPERASYON İMASI

TFF Yönetim Kurulu başta olmak üzere, ilgili tüm yönetsel kurum ve kişilerden hiçbir talebimiz olmamakla birlikte artık "tesadüf'' ve "formsuzluk" ile açıklanamayacak nitelik ve vahametteki bu kararları alan yetkili ve sorumluların derhal gereğini yapmasını, aksi taktirde Fenerbahçe camiasının bir başka "Operasyon"u daha kaldıracak sabıra ve sükunete sahip olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşırız…"

VOLKAN DEMİREL: ARTIK YETER

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel 1-1 berabere kaldıkları Elazığspor maçından sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına çok sert açıklamalar yaptı. 1  değil, 2 değil, 3 değil. Artık yeter. Kim verilecekse bizim maçlara hakemi, iyi karar verilsin, diye sözler sarfeden Volkan'ın açıklamaları şöyle;

"İÇİMDEKİLERİ ŞU AN SÖYLEYEMİYORUM"

"Hakemleri mi değerlendirelim, oyunu mu değerlendirelim bilemiyorum... Konuşacak çok şey var ama fazla uzatmak istemiyorum. Benim dilim ağırdır, konuştum mu ağır konuşuyorum. İçimdekileri şu an söyleyemiyorum... Sivasspor maçında 2 penaltıyı vermiyorsun, sonra faul yokken Egemen'i atıyorsun. Bugün Cristian'a faul yapılıyor ve kırmızı kartı gören o oluyor. Artık bunları sindiremiyorum. Artık ben bunları kaldıramıyorum.

VOLKAN: ZEVK VEREN BİZ OLACAĞIZ

"Mesleğimi bir kenara koyup farklı konuşacağım artık. Bizi eleştirsinler, oyunumuzu hep eleştiriyorlar zaten, o kötü, bu şunu yapamıyor vs. diye. Ben her zaman doğrunun arkasındayım. Sadece karakterimi yansıtmaya çalışıyorum. Herkes de karakterini yansıtsın. Başkalarına yaranmaya çalışmasın. Fenerbahçe'nin şimdiye kadar böyle kaç puanı gitti, bunlar toplandığında bakılsın kaç puan öndeydik... Tabii televizyon izlenmiyor, gazete okunmuyor, pozisyonlara bakılmıyor. Nasıl olsa Fenerbahçe kaç puan önde ya, konuşulmuyor. Lige zevk vermek istiyorlar, ama merak etmesinler sonunda zevk veren biz olacağız... "

ALPER POTUK: KURAL HATASI

Alper Potuk ise, Cristian Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili kural hatası olduğunu iddia etti ve çok tartışılacak sözler sarfetti. İşte o sözler: 

"ELAZIĞSPORLUYA SARI KART VERMEYİ UNUTTU"

"Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu. Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı."

Merk'ten kırmızı kart yorumu! Doğru mu?

Lig TV yorumcusu Markus Merk, Fenerbahçel Cristian Baroni'nin Elazığspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartı değerlendirdi.

Merk pozisyonla ilgili; "Cristian'ın yaptığı hareket kırmızı kart değil. Burada Cristian'a kart bile verilmez. Rakibine net bir aksiyonu yok. Yardımcı pozisyona çok uzak. Burada yardımcı olmuyorsun ki" ifadelerini kullandı.

DİLMEN: BU KADAR DİKKATSİZ DAVRANILMAZ

Rıdvan Dilmen'in gündeminde de maçın hakemi vardı: 

"Bu yılın modası da kale arkası çizgi hakemleri oyuna karışıp oyuncu attırıyorlar. Kırmızı kart pozisyonunda da hakem Hüseyin Göçek çok iyi avantaj oynattı ama yardımcı hakem daha sonra "Cristian vurdu" demesi Cristian'ı oyundan attırdı. Bu kadar dikkatsiz davranılmaz. Ligde oyunları etkileyen ciddi yardımcı hataları olmaya başladı. Ama bunların hiçbirisi Fenerbahçe'nin dağınıklığını, 1 puana razı görüntüsüne mazeret olarak gösteremez. Fenerbahçe takımı 11'e 10 kişi de olsa oyunu çevirebilmesi gerekir."

YORUMLAR 13
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    elazığ da karabukte benzerini yedi. kimsenin sesi çıkmadı. Üstelik orada tekme yoktu burada vardı. En güzeli de ne biliyomusunuz, bukadar puan geriden bile yusuf dedirtiyoruz ya strese sokuyoruz ya bu size yeter :)
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR DA MAÇIN TEKRARINI İSTEYECEK..... Beşiktaş yenilince tekrar oynansın, fener yenilince tekrar oynansın. oldu canım... Gariban Anadolu takımı ne yapsın. ligi hiç oynamadan size kupayı versinler istermisiniz....
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    ya bu fener her mağlup olduğu veya berabere kaldığı maçlardan sonra neden basın toplantısı basın açıklaması yapr bu ne ciddiyetsizlik kalecisi orta saha oyuncusu başkanı hocası hep aynı . hele sinan enginin tam bi fener yalakası olduğu dün akşam ıspatlandı.ne diyor ben bugüne kadar fenerin hakemler tarafından canı çok yandığına inanıyorum diyor sanane sen Beşiktaşlı değilmisin beşiktaşını konuş.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerın yenılmesınden zevk alamaz olduk. nedense her yenılgıden sonra aynı teraneler yok hakem soyle yok hakem boyle bıktık bıktık vallaha bıktık ağlamalarından
    Cevapla
  • sıradan 10 yıl önce Şikayet Et
    KASIMPAŞA MAÇINI UNUTTUNUZMU VOLKAN -ALPER. Gecen hafta kasımpaşa macında alves ve emre kırmızı kartını es gecınce hakem ıyı oluyor değilmi?o maç sonu ıyı oynadık dıye bırde açıklama yapıyordunuz ya ne oldu şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle