Ersun Yanal: Çok şey var çok!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Elazığspor maçı sonrası "Bu akşam tartışılacak çok şey var" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Çok şey var çok!
Ersun Yanal: Çok şey var çok!
GİRİŞ 24.02.2014 22:52 GÜNCELLEME 24.02.2014 22:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

F.Bahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 1-1'lik Elaziğspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yanal, maçtaki hakem performansını eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

"Konuşulacak çok şey var. Bayağı bir iş çıktı. İlk 20 dakikaya baktığımızda 4-5 pozisyonumuz vardı. Daha sonra iki farklı yapıya büründük. 10 kişi kaldıktan sonra da bir reaksiyon oldu.

Tartışılacak çok şey var. Tartışılacak şeylerin futbolun içinde kalmasını istiyoruz ama bu akşam futbolun dışında da tartışılacak çok şey var. Böyle bir akşam olacak, aynı Sivas maçında yaşanan şeyler gibi. Futbolun dışına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Mustafa ACAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Bak sen. Yerde yatan futbolcuya tekme atacaksın ve kırmızı karta isyan edeceksin, sen onu geç. Buraya hakemlerle gelmediniz mi? Tekme ve küfürler kof kabadayılıklar la buraya gelir iken hakemlere hiç laf yok idi.
    Cevapla
  • her şey vatan için 10 yıl önce Şikayet Et
    puan kaybettiğiniz zaman futbol dışına çıkarsınız. geçen hafta haksız 10 kişi kalan Kasımpaşa yı yenince futbolun içinde kaldınız.puan kaybedince iş değişiyor.ama her şey şikeci 7enerbahçe nin istediği gibi gitmeyeceğini bilmeniz gerekiyor.
    Cevapla
  • serkan demirel 10 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca fenerbahçe hakem eleştirmez. sahada trilyonluk bir fener hakemi eleştiriyor varmı böyle bir şey sen fenerbahçesin arkadaş icabında hakemide yeneceksin küme düşmeme mücadelesi veren takımı yenemiyeceksin sonra çok şey var filan zaten seni takımın başına getirendir esas suçlu koskoca fenerbahçeye kariyerli bir yabancı getiremedik şampiyonluğu zerre kadar haketmiyoruz şu gs ye bakıyorum adamların tonla borcu var bir dünya transfer yapıyor bizde izliyoruz yazıklar olsun yönetime istifada etmiyorlar anlayamadıkki arkadaş
    Cevapla
  • Kaan.arya 10 yıl önce Şikayet Et
    önemli hatalar. maçta hakem niye vardır? kaç pozisyonda ihtiyaç duyulur? elazıg'ın golü öncesi elle oynama--hakem görmez? emenike'yi çek indir penalt-- hakem görmez? cristian yerde yatar hakem tekme görür kırmızı? takım kötü oynayabilir ama hakemin niyeti kötüyse altından kalkması zordur. hakem resmen Fenerbahçe'yi biçmeye gelmiş, biçti de.. Tff zaten komedi?.Allah'a havale
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu Fenev 'se futbol konuşmak teferruattır... Ya hakem konuşulur, ya ŞİKE konuşulur, ya Emre 'nin küfürleri konuşulur, ya hakem odasına giren yöneticiler konuşulur, ya taraftarın polis aracını :) yakması konuşulur vs.vs..... Zaten hep kabahat başka yerdedir... Takım heeerrrrr zaman süperdir Barcelona'yı bile yenecek kapasite vardır ama işte ah o hakemler olmasa !:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle